Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΙΣΗ: ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΑ ΤΗΣ, Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΩΜΙΚΟΥ ΣΗΡΙΑΛ «ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ»

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΙΣΗ: ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στολίζοντας τη φαντασμένη Γιώτα (Yρώ Μανέ)

 

«Ποδαρικό» στην tv για τη συμπολίτισσα designer κοσμημάτων και καταστηματάρχη οπτικών Κατερίνα Καμίση καθώς χάρη στη φιλία της με τη γνωστή ηθοποιό Υρώ Μανέ συγκαταλέγεται στους συνεργάτες- συντελεστές του καινούριου κωμικού σήριαλ του Alpha «Αστέρας Ραχούλας». Με πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, το βράδυ της Δευτέρας, η σειρά φιλοδοξεί να κατακτήσει το κοινό σκορπώντας γέλιο και χάρη στη διανομή δημοφιλών ηθοποιών.

Όπως μας εξήγησε η ίδια η Κατερίνα για το νέο δημιουργικό της «τοπίο»: «Διατηρώ φιλικές σχέσεις με την Υρώ Μανέ και με πρότεινε στο σκηνοθέτη Νίκο Κρητικό. Μαζί με την ενδυματολόγο της σειράς μου εξήγησαν το σενάριο που γράφει ο Γιώργος Κρητικός, οπότε μπήκα στο κλίμα του ρόλου και ετοίμασα κάποια δοκιμαστικά κομμάτια για να δούμε πώς «γράφουν» στο φακό.  Κάναμε το fitting που πήγε πολύ καλά κι έτσι συνεχίσαμε. Μάλιστα η συνεργασία μας επεκτάθηκε και σε γυαλιά ηλίου και οράσεως. Το βράδυ της Κυριακής έγινε η επίσημη παρουσίαση του σήριαλ στο Dadas bar restaurant όπου και παρευρέθηκα, ανάμεσα σε όλο το επιτελείο της παραγωγής».  Όπως μάθαμε, για τα κοσμήματα που θα δούμε στην τηλεόραση χρησιμοποίησε μαργαριτάρια, κρύσταλλα, αχάτη, μαρκασίτη.

Η σατιρική, ηθογραφική σειρά «Αστέρας Ραχούλας» βασίζεται στην κόντρα δυο επαρχιώτικων ποδοσφαιρικών ομάδων. Από τη μια μεριά έχουμε τον πρόεδρο του «Αστέρα» Μπάμπη Καραγκούνη που υποδύεται ο πατρινός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Στο πλευρό του ο ωραίος προπονητής Αρης (Ακης Καρυστινός) και η όμορφη ιδιοκτήτρια πανσιόν (Παναγιώτα Βλαντή) ενώ μεγάλοι εχθροί του η πρώην σύζυγός του, η φαντασμένη και επιδειξιομανής Γιώτα (Υρώ Μανέ) μαζί με το νέο της σύζυγο και πρόεδρο του «Κεραυνού» Ανέστη Σκυρογιάννη (Δάνη Κατρανίδη).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View