Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ο Λεβαδειακός σταμάτησε το σερί του Παναιτωλικού

Σουπερλίγκ: Ο Λεβαδειακός σταμάτησε το σ...

Οι Αγρινιώτές ηττήθηκαν με 2-1 στην πρωτεύουσα την Βοιωτίας

Επέστρεψε στις νίκες ο Λεβαδειακός με (σχετική) άνεση. Οι «πράσινοι» δεν επηρεάστηκαν από την 20ήμερη απραξία και νίκησαν απολύτως δίκαια τον Παναιτωλικό με 2-1, κερδίζοντας θέσεις στη βαθμολογία.

Τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Super League πανηγύρισε ο Λεβαδειακός επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1 σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που διεξήχθη στην Λιβαδειά.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και εκτός των δυο γκολ που σημείωσαν ένα σε κάθε ημίχρονο είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα τις οποίες έσωσε ο Κυριακίδης.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους αν και μπήκαν καλά στο ματς εν συνεχεία είδαν αρκετούς τους παίκτες Λεντέσμα, Ουάρντα, Τομανέ να μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό και δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι καλύτερο στο παιχνίδι.

Προσπάθησαν μόνο στο τελευταίο τέταρτο όταν και ήρθε η μείωση από τον Μαρκόβσκι αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοπαλία.

Γκολ: 42' Γιακουμάκης, 46' Σίλβα/73' Μαρκόφσκι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Σίλβα, Μπελγκαζουανί (λ.τρ. 6' Ζεζίνιο-89' Καλτσάς), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΛΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Ρότσα (46' Κουτρουμάνος), Ουάρντα (68' Μαρκόφσκι), Τομανέ, Λεντέσμα (68' Φερέιρα).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Με το βλέμμα ψηλότερα ο Παναιτωλικός- Έριξε τεσσάρα στην Κέρκυρα!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports