Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αχαΐα: Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση του Συλλόγου Αλισσαίων – Πείρος στην Καμενίτσα

Αχαΐα: Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωσ...

Τιμήθηκαν τα παιδιά του Άνω και Κάτω Αλλισού που πέρασαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

O Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων – Πείρος πραγματοποίησε μια όμορφη εκδήλωση στην Καμενίτσα. Μετά το πέρας του μεγάλου εσπερινού ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια γνωστών μουσικοσυνθετών.

Την εκδήλωση  τίμησε με την παρουσία του ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Μάξιμος. Ακόμα την εκδήλωση τίμησαν ο Αντιπεριφεριάρχης κύριος Γρηγόριος Αλεξόπουλος, ο βουλευτής κύριος Νικολόπουλος Νίκος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας κύριος Γκοτσόπουλος Βασίλειος, η πρόεδρος της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου κυρία Πατρούλα Κοκκίνη, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κύριος Αθανάσιος Νταβλούρος, η υποψήφια βουλευτής και μέλος της επιτροπής σε θέματα ασφάλειας της ΝΔ κυρία Γιαννιά, η κυρία Έλενα Κονιδάρη, η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Γεωργία Ντάτσικα ο καθηγητής στο ανοικτό πανεπιστήμιο κύριος Ιωάννης Καλαβρουζιώτης οι πρόεδροι των τοπικών μας κοινοτήτων Άνω και Κάτω Αλισσου κυρίες Μπεζεριάνου Ελένη και Κελάμη Θεώνη, η πρόεδρος των Σουδενεΐκων κυρία Καλδίρη και ο πρόεδρος του συλλόγου Σουδενιωτών κύριος Ζαφειρακόπουλος Βασίλειος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν από τους επισήμους τα παιδιά του Άνω και Κάτω Αλλισού που πέρασαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Μπαρμπούνης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το χορευτικό του Αγίου Ιωάννη παραλίας Πατρών και την φιλική παρέα καθώς και τα εκατοντάδες άτομα που προσήλθαν στην εκδήλωση μας και έδειξαν για ακόμα μια φορά την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους στο σύλλογο μας! Δίνουνε ραντεβού για την επόμενη πολύ μεγάλη εκδήλωση μας που θα γίνει για πρώτη φορά στα χωριά μας 20 Νοέμβρη, την 1η γιορτή πορτοκαλιού!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture