Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας θα δώσει σήμερα (17:00) το πρώτο του ιστορικό εντός έδρας ματς στην Basket League

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας θα δώσει σήμερα (17...

Θα υποδεχθεί τη Δόξα Λευκάδας

Με στόχο να φτάσει στην πρώτη νίκη στην ιστορία του στην Basket, ο Προμηθέας θα υποδεχθεί σήμερα στο "Δ. Τόφαλος" στις 5 το απόγευμα τη Δόξα Λευκάδας. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα θα παραταχθεί πάνοπλη και με σύμμαχο τον κόσμο της Πάτρας για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Στη διάθεσή του ο Πατρινός τεχνικός θα έχει τους Γκίκα, Θ. Κυριλή, Τσάμη, Γιαννικόπουλο, Πέττα, Μουρ, Άντερσον, Γράβα, Φαγιέ, Τζόνσον, Γερομιχαλό, Βύρλα και Σαρικόπουλο (η 12άδα θα ανακοινωθεί πριν από το τζάμπολ).

Ο Προμηθέας ποντάρει πολλά και στην στήριξη των πατρινών φιλάθλων, οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ομάδας (Κανακάρη 136­-5ος όροφος), μέσω της Viva, αλλά και έξω από τα εκδοτήρια του «Τόφαλος» την ημέρα του αγώνα.

Παρακαλούνται οι φίλοι του μπάσκετ να βρίσκονται στο «Τόφαλος» μια ώρα πριν από το τζάμπολ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ υπάρχουν μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού) στην τιμή των 7 ευρώ.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Η ΚΑΕ Προμηθέας καλεί όλους τους φιλάθλους της Πάτρας να βρεθούν στο «Τόφαλος», να στηρίξουν την ομάδα του Νίκου Βετούλα και να απολαύσουν όμορφο θέαμα και μοναδικές μπασκετικές στιγμές!

Αναλυτικά το σημερινό μενού: Ρέθυμνο-Άρης (16:00), Τρίκαλα-Απόλλων Πατρών (17:00), Προμηθέας Πατρών-Δόξα Λευκάδας (17:00), ΑΕΚ-Λαύριο (17:00), ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου (17:00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας θα υποδεχθεί αύριο τη Δόξα Λευκάδας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports