Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ: ΑΠΟΨΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 40ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ:  ΑΠΟΨΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΟΠΤΙΚΟΑΚ...

Πίσω στο χρόνο

Σήμερα, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, στις 7:00μμ στην Αγορά Αργύρη θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης οπτικοακουστικού υλικού με θέμα: «40 Χρόνια Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών». Πρόκειται για μια εκδήλωση που για πρώτη φορά, στα 40 χρόνια ζωής του, υλοποιεί το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών. Ο κόσμος θα περιπλανηθεί χρόνο με το χρόνο στα πεπραγμένα του λυκείου.  Ένα γεφύρωμα ζωής του παρελθόντος με του παρόντος, αποτυπωμένο μέσα από πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό.

 

Ένα ταξίδι στα παλιά που θα φιλοξενείται για τις επόμενες ημέρες στην Αγορά Αργύρη. Μια άγνωστη για μερικούς και οικεία για άλλους ιστορία που έχει γράψει το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών εντός και εκτός πόλης, εντός και εκτός Ελλάδας, με οδηγό την παράδοση και συνοδηγό τον εθελοντισμό, την προσφορά, την ανάγκη για την επαγρύπνηση των ριζών μας.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης είναι του Αλέξη Φραγκούλη και η επιλογή φωτογραφικού και οπτικοακουστικού υλικού είναι της Σοφίας Διαμαντοπούλου.

 

Οπως λέει το κάλεσμα του Λυκείου: "Σας θέλουμε όλους κοντά μας για να θυμηθούμε, να μάθουμε και να ξαναζήσουμε στιγμές γεμάτες μελωδίες, αναμνήσεις χορευτικές, πρόσωπα από τα παλιά".

 

Η  Έκθεση Οπτικοακουστικού Υλικού θα φιλοξενείται στην Αγορά Αργύρη από το απόγευμα της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου έως και το πρωί της Κυριακή 16 Οκτωβρίου

Το ωράριο λειτουργίας  θα είναι τα πρωινά από τις 9:00 έως τις 13:00 και τα απογεύματα από τις 17:00 έως και τις 21:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture