Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Η Μαρία Ανδριοπούλου μας εξηγεί πως θα ξυπνάμε με υπέροχες, εντυπωσιακές βλεφαρίδες, χωρίς να κάνουμε τίποτα...!

Η Μαρία Ανδριοπούλου μας εξηγεί πως θα ξ...

Είναι αλήθεια! Δοκίμασέ το...

Αν ανήκετε σε εκείνες που αγαπούν το έντονο μακιγιάζ στα μάτια, θα αφιερώνετε πολύ χρόνο στις βλεφαρίδες σας προκειμένου να πετύχετε ένα εντυπωσιακό look. Αν πάλι ανήκετε σε εκείνες που προτιμούν το πιο φυσικό αποτέλεσμα, σίγουρα "επενδύετε" στις βλεφαρίδες σας, μιας και από μόνες τους -αν είναι έντονες- αρκούν για ένα ζωηρό και εντυπωσιακό βλέμμα.

Γιατί λοιπόν να μην κάνετε την καθημερινότητά σας πιο απλή και πιο εύκολη, με υπέροχες φυσικές βλεφαρίδες μόνιμα;... Η eyelash extensions είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας για πολύ καιρό, χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα!

Τα extensions βλεφαρίδων τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες και δίνουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Στην ουσία είναι προέκταση των δικών σας βλεφαρίδων, σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές “τεχνητές” βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες και διακρίνονται ως ξένο σώμα. Ας μην ξεχνάμε ότι οι “τεχνητές” πρόσθετες βλεφαρίδες μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα και να μας "προδώσουν" την πιο ακατάλληλη στιγμή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί με τα extensions!

Μοιάζει εντυπωσιακό να μπορείς να ξυπνάς το πρωί με τέλειο βλέμμα και φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να έχεις κάνει τίποτα απολύτως! Σίγουρα όμως έχεις κάποιες απορίες, αυτές που είχαμε και εμείς κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ... Πάμε να στις λύσουμε (εμάς πάντως μας έπεισε απόλυτα η εμπειρία στην πράξη!). Η Μαρία Ανδριοπούλου του Hama care spa μας απαντάει σε όλα!

Ποια extensions είναι τα κατάλληλα για την κάθε μία;

Εξαρτάται από το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μαζί με τον πιστοποιημένο extensionist που θα σας αναλάβει, θα επιλέξουμε μαζί, ανάλογα με το στιλ σας, το μέγεθος των ματιών και των βλεφαρίδων σας, το χρώμα των ματιών σας κ.λ.π, την ιδανική επιλογή για φυσικό, τέλειο αποτέλεσμα.

Για πόσο καιρό διατηρούνται;

Αν τις τοποθετούμε για πρώτη φορά, μπορούμε να τις διατηρήσουμε έως και τρεις μήνες, όπως ακριβώς και τις φυσικές μας βλεφαρίδες οι οποίες κάθε τρεις μήνες κάνουν τον κύκλο τους και ανανεώνονται. Έτσι, εξασφαλίζουμε τέλειο βλέμμα για τρεις μήνες, χωρίς να ταλαιπωρούμε με συνεχές μακιγιάζ τα μάτια μας και μαζί με τις δικές μας βλεφαρίδες φεύγουν με απόλυτα φυσικό τρόπο και τα extension. Αν θέλουμε να τις διατηρήσουμε για περισσότερο καιρό, μπορούμε σε ένα μήνα περίπου μετά από την αρχική τους τοποθέτηση, να κάνουμε συντήρηση για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα και ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι αν το επιθυμούμε, μπορούμε μόνιμα να έχουμε τα eyelash extensions συντηρώντας το αποτέλεσμα. Ωστόσο, όποια επιθυμεί να τις εφαρμόσει για μία φορά μόνο, είτε γιατί θέλει μια συγκεκριμένη περίοδο να έχει έντονο βλέμμα χωρίς καθόλου μακιγιάζ, είτε για δοκιμή, είτε για κάποια συγκεκριμένη εμφάνιση, μπορεί είτε να ζητήσει από τον extensionist που τις τοποθέτησε να τις αφαιρέσει οποιαδήποτε στιγμή θέλει, είτε να περιμένει να πέσουν μόνες τους με φυσικό τρόπο.

Αν επιλέξω να έχω συνέχεια extensions βλεφαρίδων κάνοντας συντήρηση, δημιουργείται κάποιο πρόβλημα στις φυσικές μου βλεφαρίδες;

Όταν η διαδικασία εφαρμόζεται από έμπειρο/η extensionist δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα. Το "μυστικό" είναι να κολλήσει η βλεφαρίδα ελάχιστα πέρα από τον πόρο ώστε να αναπνέει η φυσική μας βλεφαρίδα και να μην ατροφήσει. Όταν αυτή η διαδικασία τηρείται, τα extendions δε δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα όσο καιρό και αν τα φοράμε!

Υπάρχει περίπτωση να μου πέσουν γρήγορα;

Τα πάντα εξαρτώνται από τον extensionist! Αν κατέχει την τεχνική της τοποθέτησης οι βλεφαρίδες μένουν στη θέση τους χωρίς κανένα κίνδυνο να φύγουν. Επίσης, πάρα πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν τα υλικά! Έχουμε δει βλεφαρίδες που τις αγγίξαμε και ήταν σαν σύρμα. Τα καλά extensions έχουν πολύ μαλακή τρίχα ακριβώς για να δίνουν φυσικό αποτέλεσμα αλλά και σταθερότητα. Αν απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και όχι σε ερασιτέχνες, το αποτέλεσμα θα είναι ασφαλές τόσο από αισθητικής όσο και από υγιεινής πλευράς.

Τι συμβαίνει με το μακιγιάζ- ντεμακιγιάζ όταν έχουμε βάλει extensions;

Ο στόχος, όταν τοποθετούμε extensions βλεφαρίδων, είναι να πετύχουμε ένα τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ώστε να μη θέλουμε και να μη χρειάζεται να βάλουμε μάσκαρα. Δεν απαγορεύεται βεβαίως αν το επιθυμούμε, όμως,  η επιλογή για τα extensions γίνεται ώστε να απαλλαγούμε από τη διαδικασία του μακιγιάζ και κυρίως από τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ, η οποία εκτός του ότι είναι τόσο βαρετή για όλες μας, ταλαιπωρεί και την περιοχή στο πόδι της χήνας δημιουργώντας ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Ωστόσο, η επιλογή είναι δική μας. Το μονο που απαγορεύεται είναι η waterproof, που έτσι κι αλλιώς δε συστήνεται γιατί έχει πολύ οινόπνευμα και ταλαιπωρεί τις βλεφαρίδες μας.

Όσον αφορά το ντεμακιγιάζ, φροντίζουμε να είναι με προϊόντα oil free. Πλενόμαστε κανονικά με gel ή αφρό και κάνουμε καθοδικές και όχι βίαιες κινήσεις. Είναι τόσο απλό! Από εκεί και πέρα, η καθημερινότητά μας δεν αλλάζει σε τίποτα! Κάνουμε τα ντους μας, πλενόμαστε, βουτάμε κανονικά στη θάλασσα ή την πισίνα και απλά όταν βγούμε τις ξεπλένουμε από το αλάτι όπως ξεπλένουμε το πρόσωπό μας με καθαρό νερό και αυτό γιατί οι βλεφαρίδες είναι άμυνα στον οργανισμό. Μαζεύουν επάνω σκόνη, σκιά, διάφορα και πρέπει να τις καθαρίζουμε.

Από τι υλικό είναι φτιαγμένες οι βλεφαρίδες extensions;

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει 100% φυσική τρίχα. Υπάρχει μόνο στην Αμερική. Η 100% φυσική τρίχα  έχει το μειονέκτημα ότι δεν μπορούμε να της δώσουμε ούτε καμπυλότητα ούτε πάχος, που τα θέλουμε για ένα ωραίο αποτέλεσμα. Οι τρίχες που χρησιμοποιούμε εμείς στο Hama είναι από μετάξι. Είναι αβαρές προϊόν ώστε να μην προσθέτουν καθόλου βάρος στη δική μας βλεφαρίδα και να μη μας ενοχλούν. Το μετάξι είναι το ιδανικό υλικό που συνδυάζει τέλειο φυσικό αποτέλεσμα και άνεση στην αίσθηση.

Μόλις αποφασίσω ότι θέλω να βάλω extensions, ποια είναι η διαδικασία που θα ακολουθήσω;

Επιλέγεις μια μέρα που θα έχεις στη διάθεσή σου 2-2,5 ώρες και κλείνεις το ραντεβού σου στο Hama.  Από κοντά, συζητάμε το αποτέλεσμα που επιθυμείς, βλέπουμε το στιλ σου και το είδος των βλεφαρίδων σου (μέγεθος, πυκνότητα, σχήμα, κλπ) και μαζί αποφασίζουμε με τι τύπο βλεφαρίδας θα προχωρήσουμε. Απολαμβάνεις τη διαδικασία και εκμεταλλεύεσαι την ευκαιρία για χαλάρωση... Αφού ολοκληρωθεί η τοποθέτηση, σε ενημερώνουμε για τη φροντίδα τους και σου δίνουμε και την ειδική χτένα βλεφαρίδων που μοιάζει με το βουρτσάκι της μάσκαρα ώστε να τις χτενίζεις κάθε πρωί. Γιατί, το μόνο που θα χρειάζεται να κάνεις πλέον για να έχεις τέλειες εντυπωσιακές βλεφαρίδες, είναι ένα πανεύκολο πέρασμα με το αυτό το χτενάκι!

Γιατί κρατάει τόσο πολύ η διαδικασία τοποθέτησης;

Οι βλεφαρίδες θέλουν λεπτομερή δουλειά και οι δύο ώρες είναι ακριβώς ο χρόνος που χρειάζεται. Κάποιοι, κάνουν τοποθέτηση και σε μισή ώρα μόνο, αλλά αυτό σημαίνει ότι η δουλειά γίνεται πρόχειρα, ότι οι βλεφαρίδες θα κολλήσουν - και πιθανότατα και πάνω στον πόρο της φυσικής μας βλεφαρίδας -με αποτέλεσμα και να μην είναι σωστό αισθητικά το τελικό αποτέλεσμα και να μη διατηρηθεί για πολύ καιρό, αλλά και να ταλαιπωρηθούν οι δικές μας βλεφαρίδες. Δε θέλουμε όμως τίποτα από αυτά να συμβεί... Αξίζει λοιπόν να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο στον ειδικό επαγγελματία! Να σημειώσουμε ότι η συντήρηση διαρκεί πολύ λιγότερο φυσικά.

Ελπίζουμε οι απορίες σου να λύθηκαν. Η ίδια όμως η εμπειρία και το πραγματικό αποτέλεσμα δεν περιγράφονται με λόγια... Εμείς που το δοκιμάσαμε το λέμε με κάθε βεβαιότητα... Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο! Το σίγουρο είναι ότι αν το δοκιμάσεις και εσύ για μία φορά θα το υιοθετήσεις για πάντα. Είναι υπέροχη η αίσθηση να ξυπνάς με τέλειες φυσικές βλεφαρίδες κάθε μέρα, να μην χρειάζεσαι μακιγιάζ και κυρίως το απαίσιο και βαρετό ντεμακιγιάζ... και να σου λένε όλοι πόσο ωραίες βλεφαρίδες έχεις χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι δεν είναι δικές σου... Δοκίμασέ το!

Info:

Κλείσε το ραντεβού σου στο Hama τηλεφωνικά: 2610 009988 ή από κοντά: Βότση & Ρήγα Φεραίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being