Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Άνετα στα ημιτελικά του Κυπέλλου και ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ: Άνετα στα ημιτελικά του Κυπέλλο...

Οι πράσινοι επικράτησαν με 88-69 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε, αλλά ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι μια ταχύτητα πάνω… Όταν σοβαρεύτηκε, το τριφύλλι «εξαφανίστηκε» και με το τελικό 88-69 πέρασε στην 4άδα του Κυπέλλου. Ηγέτες Μπουρούσης-Παππάς.

Είχε μεν πολλά κενά στην απόδοσή του, αλλά είχε και την ουσία. Ο Παναθηναϊκός Superfoods επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ (88-69) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και πήρε το εισιτήριο για τους "4" του θεσμού.

Οι "πράσινοι" άργησαν κάπως να μπουν στο κλίμα του αγώνα, είδαν τον "δικέφαλο" να φτάνει πολύ γρήγορα στο +11 (13-2), αλλά εν συνεχεία βελτίωσαν αισθητά τις αντιδράσεις τους στο παρκέ.

Όσο περνούσε η ώρα, οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν αυτοί που επέβαλαν τα "θέλω" τους, με τους Νίκο Παππά, Γιάννη Μπουρούση και Κέι Σι Ρίβερς να είναι οι τρεις παίκτες που έκαναν τη διαφορά, βοηθώντας την ομάδα τους να μετατρέψει το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο, μετά το 33ο λεπτό, σημείο στο οποίο "λύγισε" οριστικά ο ΠΑΟΚ.

Πλέον, το "τριφύλλι" στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πατρών (9/10, 19:00) για την Basket League, ενώ ο "δικέφαλος" δοκιμάζεται μια μέρα νωρίτερα (8/10, 17:00) στην έδρα της Δόξας Λευκάδας.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 44-40, 64-57, 88-69.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Σίνγκλετον, Ρίβερς 16 (3), Τζέιμς 7 (1), Μποχωρίδης, Καλάθης Π., Φώτσης 2, Παππάς 18 (5), Γκιστ 6 (1), Χαραλαμπόπουλος 2, Λούντζης, Μπουρούσης 23 (1), Καλάθης Ν. 14 (0/8 τρίπ.).

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 13 (1), Κόνιαρης, Τσόχλας 6, Τέιλορ 6, Μιλιένοβιτς 11 (2), Γλυνιαδάκης 3, Καραμανώλης, Σάιμπερτ 8 (2), Καμάρας, Μπράιαντ 7 (1), Πέινερς 9, Κλάντον 6.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Φουριόζος ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα-Άνετα στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports