Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νιούκαστλ - Νόργουιτς: Η ανατροπή της χρονιάς - BINTEO

Νιούκαστλ - Νόργουιτς: Η ανατροπή της  χ...

Το 2-3 της Νόργουιτς έγινε σε δυο λεπτά 4-3 για την Νιούκαστλ

Μπορεί να είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά αυτή η ανατροπή που έκανε χθες η Νιούκαστλ ίσως να είναι η ανατροπή της χρονιάς. Έχανε μέχρι το 95΄με 2-3 και μέσα σε δυο λεπτά έκανε το 2-3 που ήταν εις βάρος της 4-3 υπέρ της. Είναι κάποια παιχνίδια τα οποία δεν μπορεί κανένας να πει ότι τέλειωσαν, και ένα από αυτά σίγουρα ήταν το χθεσινό.

Όλα ξεκίνησαν καλά για την Νιούκαστλ, με τον Γκέιλ στο 24΄να βάζει μπροστά την ομάδα του με 1-0. Από εκεί και πέρα άρχισε η καταστροφή για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ. Μέσα σε 40΄ η Νόργουιτς έβαλε τρία γκολ και πήρε κεφάλι στο σκορ ( Ντόρανς  με πέναλτι και άλλα δύο από τους Ζερόμ και Μέρφι).

Στο 71΄και πάλι ο Γκέιλ μείωσε σε 2-3 για την Νιούκαστλ. Όμως το παιχνίδι έμοιαζε χαμένο, καθώς μπαίνοντας στα λεπτά των καθυστερήσεων το παιχνίδι παρέμενε στο 2-3. Ο διαιτητής έδωσε έξι λεπτά καθυστερήσεις, αλλά η Νιούκαστλ χρειάστηκε μόλις δυο για να φέρει τούμπα το ματς.

Στο 95 ο Γκουφράν ήταν εκείνος που έκανε το 3-3 με κεφαλιά έπειτα από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και πριν προλάβουν να καταλάβουν τι έγινε οι παίκτες της Νόριτς είδαν τον Γκέιλ να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ στην αναμέτρηση και να γράφει το τελικό 4-3 μέσα σε απίστευτους πανηγυρισμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports