Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Funky Buddha, συνώνυμο της ανδρικής και γυναικείας μόδας, επαναπροσδιορίζει την έννοια του casual wear... Δείτε τη νέα collection!

Η Funky Buddha, συνώνυμο της ανδρικής κα...

...προτάσεις που δημιουργούν την ιδανική γκαρνταρόμπα

Η Funky Buddha, συνώνυμο της ανδρικής και γυναικείας μόδας, για τη νέα σεζόν επαναπροσδιορίζει την έννοια του casual wear δημιουργώντας μια καθαρή, εύκολη και σοφιστικέ συλλογή. Τα επίσημα κομμάτια αναμειγνύονται μοναδικά με το τζιν μέσα από μια πλούσια παλέτα χρωμάτων του ναυτικού, του μπορντό και του χακί. Ξεχωριστές casual εμφανίσεις με εντυπωσιακά σχέδια και τυπώματα στις αποχρώσεις του κάρβουνου, του καφέ, και του γαλάζιου συνδυασμένου με τόνους του γκρι μελανζέ και του υπόλευκου, αλλά και μαλακά jersey υφάσματα στις αποχρώσεις του καφέ, του ανθρακί, του λουλακί και του χακί, που θα δώσουν άλλο ύφος στις εμφανίσεις της νέας σεζόν!

Ενδυματολογικές και στιλιστικές προτάσεις που δημιουργούν την ιδανική γκαρνταρόμπα για τον άνδρα και τη γυναίκα που ακολουθεί τη φιλοσοφία της Funky Buddha, χαρακτηρίζουν τη νέα της collection. Με προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας και για κάθε περίσταση, "αγκαλιάζει" διαφορετικές τάσεις, όπως το 70's look και το glam rock και δημιουργεί ιδιαίτερο, προσωπικό στιλ, για τη μεταβατική περίοδο από το φθινόπωρο προς τους χειμερινούς μήνες.

Δείτε όλη τη συλλογή της Funky Buddha εδώ: www.funky-buddha.com

ή στην μπουτίκ της εταιρείας στην Πάτρα: Ερμού & Ρήγα Φεραίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά