Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Πέμπτη θέση για την Εθνική Νέων ανδρών

Πόλο: Πέμπτη θέση για την Εθνική Νέων ανδρών

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Την πέμπτη θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα μετά την νίκη με 10-6 επί της Κροατίας. Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου έδειξαν χαρακτήρα.

Και μετά την ήττα στο κρίσιμο χιαστί από τους Σέρβους και με δύο νίκες επί της Ολλανδίας και της Κροατίας κατέλαβαν την την 5η θέση κλείνοντας το τουρνουά με πέντε νίκες και δύο ήττες.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το ημίχρονο του αγώνα (3-3) χωρίς να μπορεί καμία να ξεφύγει.

Το τρίτο οκτάλεπτο για την Εθνική μας ομάδα ήταν εκπλκτικό και χάρη σε αυτό κατάφερε να βρεθεί μπροστά με πέντε γκολ (8-3), εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την νίκη.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, όσο κι αν προσπάθησαν να μειώσουν οι Κροάτες (μέχρι και στα τρία γκολ, 9-6) δεν κατάφεραν να μπουν στο παιχνίδι και το τελικό 10-6 ήταν αυτό που σφράγισε την παρουσία της Εθνικής μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άλφεν.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 0-5, 3-2.

Ελλάδα (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Ζερδεβάς, Μασμανίδης 2, Γαρδίκας , Γκιουβέτσης 1, Νικολαΐδης , Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος 4, Μουρατίδης , Τσαχειλίδης , Λιαπάκης 2, Δελαγραμμάτικας, Καπετανάκης, Κουρούβανης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports