Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

H Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη - Μόνη πρώτη η Βάρδα στη βαθμολογία

H Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με...

Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε και την Αχαϊκή με 2-1

H Παναχαϊκή μοιράστηκε τους βαθμούς στη Μυτιλήνη με τον Αιολικό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0, για τη 2η αγωνιστική του τρίτου Ομίλου της Γ' Εθνικής. Η "κοκκινόμαυρη" ομάδα δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος είχαν την υπεροχή στον  αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε κάθε ημίχρονο με τον Αιολικό να έχει περισσότερο τον έλεγχο στο πρώτο και την Παναχαϊκή στο δεύτερο.

Στον αγωνιστικό τομέα η Παναχαϊκή στο πρώτο ημίχρονο απειλήθηκε δύο φορές  στο 15' με φάουλ Μίχου που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της πατρινής ομάδας, ενώ στη συνέχεια ο Βρονταράς απέκρουσε στο 20' φάουλ των αντιπάλων του κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στην επανάληψη η Παναχαϊκή είχε την υπεροχή και έφτασε κοντά στο να σκοράρει, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν τις το επέτρεψε.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

Ο ΠΑΟ Βάρδας επικράτησε της Αχαϊκής εκτός έδρας με 2-1, για την 2η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αχαϊκή ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ντάζος στο 56'.

Στον αγωνιστικό τομέα το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 18' με τον Αγγελόπουλο, με το ημίχρονο να βρίσκει μπροστά στο σκορ τους "κιτρινόμαυρους".

Στην επανάληψη, όμως, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, ισοφαρίζοντας στο 47' με τον Ντόμα, ενώ το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 70' ο Ανδριέλος.

 

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα της Παναχαϊκής

18:18 Μεγάλη φάση για την Παναχαϊκή στο 86' όπου μετά από σέντρα του Βασιλείου, η μπάλα μετά από κόντρες φτάνει στον Φωτάκη, που σουτάρει στα σώματα, ενώ στην επαναφορά ο Ελευθεριάδης αστόχησε!

18:10 Η Παναχαϊκή έχει την υποροχή με το Φωτάκη να βρίσκει το χώρο εκτός περιοχής για να σουτάρει, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το δοκάρι

18:09 Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή με τον Σιαλμά να σεντράρει στο 75' με τον Ελευθεριάδη να κάνει το γυριστό και ο Πάππος να στέλνει τη μπάλα κόρνερ.

18:06 Η μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Η βαθιά μπαλιά  βρήκε τον Σιαλμά στην πλάτη της άμυνας του Αιολικού αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πάππο

18:01 Ο Αιολικός στην κόντρα στο 70', αλλά ο Μπουρούς λίγο πριν μπει στην περιοχή, γλίστρησε και έπεσε χάνοντας τη μπάλα.

17:49 Η Παναχαϊκή κερδίζει φάουλ, με τον Κωνσταντινίδη να το εκτελεί αλλά πέρασε απευθείας άουτ

17:37 H Παναχαϊκή μπήκε πολύ πιο δυνατή στο δεύτερο ημίχρονο

17: 35 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

17.20 Το πρώτο ημίχρονο βρίσκει την Παναχαϊκή ισόπαλη με 0-0 στη Μυτιλήνη με τον Αιολικό, σε μία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Οι καλύτερες φάσεις του ημιχρόνου:

17:17 Η Παναχαϊκή προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δείχνει να βρίσκει το ρυθμό της

17:08 Καλή φάση για την Παναχαϊκή, μετά από σέντρα του Γεωργαντόπουλου στο 33' και γυριστό σουτ του Σιαλμά άουτ

17:00 Στα πρώτα 30 λεπτά του αγωνα η Παναχαϊκή κάνει αρκετά λάθη στην προσπάθεια της να σταματήσει την κυριαρχία του Αιολικού

16:40 Φοβερή απόκρουση του Βρονταρά στο 20' σε εκτέλεση φάουλ του Μίχου στην αριστερή του γωνία

16.45 Ο Αιολικός εκτέλεσε το φάουλ στο 15' με τον Μίχο, ο οποίος πέρασε το τοίχος, αλλά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Βρονταρά

16.30 Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει τον Αιολικό στη Μυτιλήνη με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, για τη 2η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής του τρίτου ομίλου. Παρακολουθείστε τον αγώνα από το thebest.gr.

Αιολικός (Μίχος): Πάππος, Αμπραχασιάμι, Κρητικός, Ταχιάς, Κεσίδης, Κριπιντίρης, Αμπντούλ (82’ Χρηστου), Μίχος, Μπούρος (88΄ Τολιας), Μανουσάκης, Ευσταθίου (64’ Λαλας).

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Σ. Λαμπρόπουλος, Δημητρίου, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Γεωργαντόπουλος (67΄ Ελευθεριαδης), Στεργίδης (60'Βασιλείου), Κωνσταντινίδης, Σιαλμάς (81΄ Αθανασοπουλος).

Διαιτητής: Ιωαννίδης (ΣΔΠ Πειραιά)
Βοηθοί: Γιαννίκος – Καρακελές (Πειραιά)

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Θήβα-Τσικλητήρας Πύλου 1-1

ΑΟ Ζευγολατιού-Δόξα Μεγαλόπολης 1-1

Αστέρας Αμαλιάδας-ΑΟ Χαλκίς 0-0

Αιολικός-Παναχαϊκή 0-0

Παναρκαδικός-Ένωση Ερμιονίδας 1-0

Παναργειακός-ΠΑΟ Λουτράκι 0-2

Αχαϊκή - ΠΑΟ Βάρδας 1-2

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports