Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ... ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ICONS PARTY. H EMIΛΥ ΡΑΤΑΖΚΟΒΣΚΙ ΕΚΤΟΠΙΣΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ... ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το φόρεμα-σκάνδαλο ήταν Julien Mc Donald

Στο περίφημο Plaza της Νέας Υόρκης το περιοδικό Harpers Bazaar διοργάνωσε και πάλι το πάρτυ «Icons» με την υπογραφή της ονομαστής «γκουρού» της μόδας και κορυφαίας στυλίστριας Καρίν Ρόιτφιλντ. Αφορμή το τεύχος Σεπτεμβρίου όπου πρωταγωνιστεί το πολυφωτογραφημένο ζεύγος Κιμ Καρντάσιαν –Κάνιε Γουεστ. Μεγάλα ονόματα της πασαρέλας και του αμερικάνικου star system στο κόκκινο χαλί και στο πάρτι που ακολούθησε με live του Γουεστ. Εννοείται ήταν εκεί σύσσωμη η reality φαμίλια Καρντάσιαν, την οποία όμως αυτή τη φορά επισκίασε το εκθαμβωτικό sex symbol Εμιλυ Ραταζκόβσκι. Η μελαχρινή ηθοποιός και φωτομοντέλο έγινε από μόνη της το «θέμα» της βραδιάς, όσο κι αν ήταν εκεί πολλές ωραίες με διαφάνειες και τολμηρά ανοίγματα στα ρούχα τους.

Η γκαρνταρόμπα του «see through» και των «cut off» είχε ασυζητητί την τιμητική της. Τούλια, δαντέλες, δίχτυα, κρόσια και ελάχιστα εκατοστά υφάσματος στα επίμαχα σημεία κυριάρχησαν στις επιλογές των καλλίγραμμων διασημοτήτων. Μια τάση που έχει γίνει πλέον καθεστώς στα επίσημα fashion events. Η οικοδέσποινα Καρίν Ρόιτφλιντ παρά τα χρόνια της φόρεσε κι εκείνη μαύρη διαφάνεια με ετικέτα Givenchy, οίκο που προτίμησε και η υψηλή προσκεκλημένη της Κιμ Καρντάσιαν τυλιγμένη σε λεπτή δαντέλα. Οι μικρότερες αδελφές της οικογένειας Κένταλ και Κάιλι εμφανίστηκαν με δημιουργία Marchesa γεμάτη κεντημένα λουλούδια και χρυσό μίνι Balmain με κρόσια αντίστοιχα. H Κόρτνει επένδυσε στα σκισίματα του Anthony Vaccarello.

Τα φλας έπεσαν κυρίως πάνω στην τενίστρια Μαρία Σαράποβα με φορεματάκι της Victoria Beckam, στη βραζιλιάνα τοπ μόντελ Ιζαμπέλ Γκουλαρτ με πράσινη τουαλέτα Balmain, στη γερμανίδα καλλονή Τόνι Γκαρν με χρυσή και μαύρη δαντέλα Sonia Rykiel, στην ανερχόμενη Χάλει Μπόλντουιν με ασημί ολοκέντητη μουσελίνα Naeem Khan, στην Αλέξα Τσανγκ με κίτρινο Gucci,  στο μοντέλο Λίντσει Γουίκσον με ανάγλυφη τουαλέτα Alexander Mc Queen κ.α.

Όμως καμιά δεν πλησίασε το «ντόρο» της Ραταζκόβσκι. Με «σκοτεινό» μοιραίο μακιγιάζ και με τη σιγουριά του αντίκτυπου της παρουσίας της, η 25χρονη πόζαρε κάθε λεπτό με μεγάλο «αέρα». Το φόρεμά της αναδείκνυε μοναδικά το πραγματικά υπέροχο στήθος της (άλλωστε αυτό την έκανε διάσημη στο θρίλερ «Το κορίτσι που εηξαφανίστηκε ως ερωμένη του Μπεν Αφλεκ) και τη λυγερή αλλά απίστευτα θηλυκή κορμοστασιά της. Ηταν μια δημιουργία του βρετανού σχεδιαστή Julien Mc Donald γεμάτη μαύρες χάντρες που κάλυπτε με μπεζ τούλι τα πλευρά της αφήνοντας γυμνή πλάτη και ντεκολτέ. Θυμίζουμε πως η Εμιλυ ανέβαζε πρόσφατα στο διαδίκτυο τολμηρές φωτογραφίες της διαφημίζοντας τη Σαντορίνη.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View