Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ του φιλμ «Κρυφή Ομορφιά - Collateral Beauty» που θα βγει πριν τα Χριστούγεννα

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ του φιλμ «Κρυφή Ομορφιά...

Πρωταγωνιστεί ένα εντυπωσιακό καστ με επικεφαλής τον Γουίλ Σμιθ

To στόρι και γενικά το σενάριο της κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό κι αυτό μεγαλώνει το ενδιαφέρον. Ο λόγος για τη νέα κοινωνική ταινία με τίτλο «Κρυφή Ομορφιά - Collateral Beauty» που θα κάνει πρεμιέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στις 22/12/2016, στην Ελλάδα σε διανομή από την Tanweer.

Το φιλμ με πρωταγωνιστές τον 47χρονο Γουίλ Σμιθ και την Αγγλίδα κάτοχο βραβείου Όσκαρ Έλεν Μίρεν, έρχεται να μας υπενθυμίσει πόσο βαθιά και ουσιαστικά συνδεόμαστε όλοι μεταξύ μας, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Tanweer.

Σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Φράνκελ, στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός του Γουίλ Σμιθ που τον είδαμε πριν λίγο καιρό στην «Ομάδα Αυτοκτονίας – Suicide Squad» και τη Έλεν Μίρεν, οι Έντουαρντ Νόρτον, Κίρα Νάιτλι, Κέιτ Γουίνσλετ, Μάικλ Πένια, Ναόμι Χάρις και Τζέικομπ Λάτιμορ.

Όταν ένας επιτυχημένος διαφημιστής στην Νέα Υόρκη (Γουίλ Σμιθ) βιώνει μια βαθιά, προσωπική τραγωδία και αποσύρεται από την καθημερινή του ζωή, οι συνάδελφοι του καταστρώνουν ένα δραστικό σχέδιο για να τον αναγκάσουν να αντιμετωπίσει τη θλίψη του, με ένα παράδοξο, αλλά βαθιά ανθρώπινο τρόπο.

Στην ταινία «Κρυφή Ομορφιά» που γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη, πρωταγωνιστεί όπως προείπαμε ένα all-star καστ.

Η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου με Όσκαρ, Ντέιβιντ Φράνκελ («Dear Diary», «The Devil Wears Prada»), σε πρωτότυπο σενάριο του Άλαν Λόεμπ («Wall Street: Money Never Sleeps», «21»).

Βρισκόμαστε εδώ για να συνδεθούμε.

Αγάπη… Χρόνος… Θάνατος…

Αυτά τα τρία πράγματα συνδέουν κάθε ανθρώπινο πλάσμα στη Γη…

Λαχταρούμε την αγάπη…

Ευχόμαστε να είχαμε περισσότερο χρόνο…

Και φοβόμαστε τον θάνατο.

*Αν η ταινία όντως εκπληρώσει τις προσδοκίες που είναι μεγάλες, κοινού και κριτικών, τότε μπορεί να την δούμε να πρωταγωνιστεί στα ερχόμενα Όσκαρ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture