Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ξεκινούν οι δοκιμές της Παιδικής Χορωδίας της Πολυφωνικής

Πάτρα: Ξεκινούν οι δοκιμές της Παιδικής ...

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

Με στόχο την υλοποίηση του Καλλιτεχνικού σχεδιασμού της νέας περιόδου, ξεκινούν οι δοκιμές της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, με τη διεύθυνση της Αρετούσας Νικολοπούλου και στο πιάνο τη Μαρίνα Μυλωνά, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί, ενώ οι τακτικές δοκιμές του τμήματος, θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί (11.00-13.30) και Κυριακή πρωί (11.00-13.00). Παράλληλα θα συνεχίζονται και οι ακροάσεις για τα νέα μέλη της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ (παιδιά ΣΤ΄ Δημοτικού έως Γ΄ Λυκείου).

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, 11-1 το πρωί, συνεχίζονται και οι ακροάσεις για την ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού (παιδιά Β΄ έως Ε΄ Δημοτικού), με τη διεύθυνση της Δήμητρας Πίτσου [βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], ενώ οι δοκιμές του τμήματος, θα αρχίσουν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και σε μόνιμη βάση θα είναι 12-13.30 το μεσημέρι.

Τέλος την επόμενη εβδομάδα, θα αρχίσουν και οι δοκιμές της ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, την οποία από φέτος θα διευθύνει, η Δήμητρα Πίτσου με την Αλμπένα Πενκόβα στο πιάνο και η οποία καλύπτει νεαρά άτομα (φοιτήτριες και όχι μόνον), ηλικίας 18 έως 25 ετών.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες των πιο πάνω τμημάτων, ξεκίνησαν και οι δοκιμές της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], του Γ.Φ.Σ. ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ (Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου), του ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ‘’VΙBRATO’’ (Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος), ενώ επίκειται η έναρξη των δοκιμών του ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΡΟΥ (Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος) και της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος).

Εν τω μεταξύ, εξαιρετική απήχηση έχει το πρόγραμμα: ‘’Σεπτέμβρης της Μουσικής’’ του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Έφη Καββαδία- Ζέρβα), που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, πέραν των 150 αιτήσεων, για την παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture