Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Αμφίβολος ο Τοροσίδης για την αναμέτρηση με της Εθνικής με το Γιβλαρτάρ

Ποδόσφαιρο: Αμφίβολος ο Τοροσίδης για τη...

Ο αρχηγός της Εθνικής αντιμετώπισε επεισόδιο οξείας οσφυαλγίας

Αμφίβολος για την πρεμιέρα της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα στο Γιβραλτάρ είναι ο Βασίλης Τοροσίδης λόγω ενοχλήσεων που έχει στη μέση. Κανονικά ο Φορτούνης.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Τοροσίδη στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ το βράδυ της Τρίτης (6/9, 21.45, OTE 1), στο πλαίσιο του 1ου αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Ο αρχηγός του ανιπροσωπευτικού συγκροτήματος αντιμετώπισε επεισόδιο οξείας οσφυαλγίας και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Τη Δευτέρα (5/9) θα δοκιμάσει να προπονηθεί και αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε θα μείνει εκτός μάχης. Σε αντίθεση με τον ποδοσφαιριστή της Μπολόνια, ο Κώστας Φορτούνης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζεται από τον ομοσπονδιακό προπονητή Μίκαελ Σκίμπε.

Το πρωί της Κυριακής (4/9) οι διεθνείς συμμετείχαν σε 40λεπτο πρόγραμμα αποφόρτισης και πρόληψης με ασκήσεις κινητικότητας, ισορροπίας και διατάσεις. Σημειώνεται ότι ο Γερμανός προπονητής παρέθεσε το βράδυ δείπνο στους ποδοσφαιριστές εκτός ξενοδοχείου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Η Εθνική νίκησε με 2-1 την Ολλανδία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports