Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έναρξη των ακαδημιών της ΑΕΠ Ολυμπιάς για την περίοδο 2016-2017

Έναρξη των ακαδημιών της ΑΕΠ Ολυμπιάς γι...

Μπάσκετ, βόλεϊ και στίβος

H Διοίκηση της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη των ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ του Συλλόγου, για την περίοδο 2016-2017, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες –ανεξαρτήτου ηλικίας- που επιθυμούν να ενταχθούν στις ακαδημίες του Συλλόγου, μπορούν να προσέρχονται στο ιδιόκτητο γήπεδο της Ολυμπιάδας στην περιοχή Ταραμπούρα Πατρών (Τείσωνος 24) τις καθημερινές, από Δευτέρα – Πέμπτη (6μμ – 8μμ) και τα Σαββατοκύριακα (9πμ – 1μμ) για την εγγραφή και την άμεση ένταξη τους σε τμήμα.

Οι ακαδημίες του στίβου θα ξεκινήσουν Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στο Κουκούλι Πατρών. Ώρες προσέλευσης, Δευτέρα έως Παρασκευή 5μμ – 8μμ.

Η Ολυμπιάδα δίνει μεγάλη προσοχή στην οργάνωση και την σωστή λειτουργία των υποδομών της, καθώς μέσα από αυτές στελεχώνονται και τα αγωνιστικά της τμήματα.

Η προπονητική επίβλεψη των ηλικιακών τμημάτων έχει ανατεθεί σε έμπειρους προπονητές -παιδαγωγούς. Υπεύθυνοι στις ακαδημίες είναι, για το μπάσκετ ο Γιάννης Δίπλαρος, στο βόλεϊ ο Σταύρος Γεράνιος και στο στίβο η Ντίνα Μπορνιβέλη με τον Κώστα Λεβιδιώτη (693 66 26 161).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βόλεϊ: Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου στους παμπαίδες η Ολυμπιάδα

Στίβος: Πρώτος επαρχιακός σύλλογος η Ολυμπιάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports