Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Κληρώνει για 32 στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ποδόσφαιρο: Κληρώνει για 32 στο Τσάμπιονς Λιγκ

Αποκλείστηκε ο ΑΠΟΕΛ

Εκτός ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε το ΑΠΟΕΛ, αφού δεν κατάφερε να κρατηθεί μέχρι το τέλος της ρεβάνς με την Κοπεγχάγη και να οδηγήσει το ματς στην παράταση. Το τελικό 1-1 δίνει την πρόκριση στους φιλοξενούμενους και το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει στους ομίλους του Europa League.

Ο Σωτηρίου άνοιξε το σκορ στο 69' όμως ο Σανταντέρ στο 86' έκανε το 1-1 και σφράγισε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Άμστερνταμ άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς του Άγιαξ με την Ροστόφ. Οι Ρώσοι διέλυσαν τον Αίαντα με 4-1 και πήραν με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση. Αζμουν στο 34', Εροκιν στο 52', Νομπόα στο 60' και Πολοζ στο 66' πέτυχαν τα γκολ της Ροστόφ. Το μόνο που κατάφερε ο Άγιαξ ήταν να μειώσει σε 4-1 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κλάασεν στο 84'.

Το 5-0 του πρώτου αγώνα μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Στεάουα δεν άφηνε περιθώρια στους Ρουμάνους. Εκείνος που θα συμμετείχε στην κλήρωση της Πέμπτης ήταν γνωστός από την περασμένη εβδομάδα και το παιχνίδι ήταν περισσότερο τυπική διαδικασία. Η Σίτι επικράτησε χωρίς να γκαζώσει με 1-0 με το γκολ του Ντέλφ στο 56' και περιμένει να μάθει τους αντιπάλους της.

Η Γκλάντμπαχ θα έπρεπε να αυτοκτονούσε για να χάσει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στους Γανγκ Μπόις αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 3-1. Απόψε η νίκη ήταν ακόμα πιο εύκολη με το τελικό 6-1 να δείχνει το μέγεθος της διαφοράς. Με χατ τρικ των Αζάρ και Ράφαελ η Γκλάντμπαχ πέτυχε τα 6 τέρματα της ενώ ο Ραβέτ σημειώσει το μοναδικό γκολ της Γιάνγκ Μποις.

Το 1-1 της Σάλτσμουργκ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ προϊδέαζε για ένα όμορφο και σκληρό παιχνίδι. Το ίδιο σκορ όμως μετά την ολοκλήρωση των 90 λεπτών είχαμε και στην ρεβάνς. Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παρατάση. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα το γκολ για Αυστριακή ομάδα πέτυχε ο Λαζαρο στο 22' ενώ στο 87' ο Φερνάντεζ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα (με σκούρα γράμματα όσες πήραν την πρόκριση, σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων παιχνιδιών):

Μάντσεστερ Σίτι - Στεάουα 1-0 (5-0)

Ροστόφ - Άγιαξ 4-1 (1-1)

Γκλάντμπαχ - Γιάνγκ Μπόις 6-1 (3-1)

ΑΠΟΕΛ - Κοπεγχάγη 1-1 (0-1)

Σάλτσμπουργκ - Ντιναμο Ζαγκρεμπ 1-1(κ.α.) ΠΑΡΑΤΑΣΗ 1-2 (1-1)

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης (σε παρένθεση τα αποτελέσματά των πρώτων αγώνων, με μαύρα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν):

Χάποελ Μπερ Σεβά - Σέλτικ 2-0 (2-5)

Λέγκια - Ντάνταλκ 1-1 (2-0)

Πλζεν - Λουντογκόρετς 2-2 (0-2)

Μονακό - Βιγιαρεάλ 1-0 (1-2)

Ρόμα - Πόρτο 0-3 (1-1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Πόρτο και Σέλτικ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports