Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

To νέο "Μπεν Χουρ" δεν τράβηξε τους κινηματογραφόφιλους στις ΗΠΑ - Μόλις 11,2 εκατομμύρια δολάρια στην πρεμιέρα του

To νέο "Μπεν Χουρ" δεν τράβηξε...

Η ταινία αναμένεται στις 8 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα

Σε εισπρακτική αποτυχία εξελίσσεται το ριμέικ του παλιού και πολυβραβευμένου επικοθρησκευτικού φιλμ «Ben Hur – Μπεν Χουρ», το οποίο έκανε την πρεμιέρα του στις Αμερικάνικες αίθουσες το περασμένο σαββατοκύριακο, με τις εισπράξεις της ταινίας να φτάνουν τα 11,2 εκατομμύρια δολάρια το τριήμερο 19 με 21 Αυγούστου 2016.

Το φιλμ σε σκηνοθεσία Timur Bekmambetov και με πρωταγωνιστές τον Jack Huston στον ρόλο που άλλοτε είχε ο Τσάρλτον Ίστον, τον Toby Kebbell και τους Rodrigo Santoro, Ayelet Zurer και Morgan Freeman και φημολογούμενου κόστους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, μάζεψε και περίπου άλλα 10 εκατομμύρια δολάρια από την προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο.

Το πολυδιαφημισμένο ριμέικ της παλιάς Οσκαρικής ταινίας του 1960 (είχε τότε κερδίσει 11 Όσκαρ) δεν μπόρεσε να τραβήξει το ενδιαφέρον των νέων θεατών κι όπως σχολίασε η εφημερίδα Έθνος, μπήκε στην ίδια μοίρα με άλλα σύγχρονα αποτυχημένα ριμέικ και επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά πως το κοινό γυρίζει την πλάτη στα λεγόμενα βιβλικά και ιστορικά έπη.

Το διαφημιστικό πόστερ του φιλμ φιγουράρει ήδη στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε. Η ταινία εκτός απροόπτου θα βγει στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την UIP στις 8 Σεπτεμβρίου 2016 και θα προβληθεί και σε 3d.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture