Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δείτε τι θα προβάλλει το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο έως και τις 31 Αυγούστου 2016

Δείτε τι θα προβάλλει το θερινό σινέ Κάσ...

Απόψε και έως τις 24/8 παίζονται η "Ζωούπολη" και το "Μαμά Γύρισα"

Με πολλές νέες και ενδιαφέρουσες ταινίες συνεχίζει το πρόγραμμα προβολών του το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο Πατρών.

Απόψε Δευτέρα 22/8 και έως και την Τετάρτη 24/8/2016 προβάλλονται 2 ταινίες, στις 20.30 η «Ζωούπολη» της Ντίσνει σε μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια και στις 22.15 η Γαλλική κωμωδία «Μαμά Γύρισα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 έχει ως εξής:

Έως Τετάρτη 24/8

Στις 20:30 - «ΖΩΟΥΠΟΛΗ»

Σκηνοθεσία: Μπάιρον Χάουαρντ, Ριτς Μουρ, Τζάρεντ Μπους

Ακούγονται οι φωνες των: Ιωάννα Μιχαλά, Φοίβος Ριμένας, Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Αδάμου, Δημήτρης Σάρλος, Ιφιγένεια Στάικου, Βαγγέλης Ρόκκος, Ακίνδυνος Γκίκας, Ντίνος Σούτης, Κωνσταντίνα Κουτουλάκη, Πέτρος Σπυρόπουλος, Έλενα Δελακούρα, Αργύρης Κανδύλης.

Κατηγορία: Animation

Διάρκεια: 108'

Υπόθεση:

Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο συνυπάρχει με το άλλο. Παρ’ όλα αυτά, η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε συνήθειες και στερεότυπα. Όταν η αισιόδοξη και πανέξυπνη Τζούντι Χοπς καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο.

Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει την ευκαιρία να λύσει μια υπόθεση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα συνεργαστεί με μια κυνική και παμπόνηρη αλεπού που ακούει στο όνομα Νικ Γουάιλντ. Έχουν λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεση τους για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό.

Στις 22:15 - «ΜΑΜΑ ΓΥΡΙΣΑ»

Σκηνοθεσία: Ερίκ Λαβέν

Πρωταγωνιστούν: Ζοσιάν Μπαλασκό, Αλεξάντρα Λαμί, Ματίλντ Σενιέ, Φιλίπ Λεφέμπρ, Ζερόμ Κομαντέ.

Είδος: Κωμωδία

Υπόθεση:

Η 40χρονη Στεφανί, αναγκάζεται να γυρίσει στη μαμά της, αφού χάνει τη δουλειά της. Είναι καλοδεχούμενη να απολαύσει την υπερβολική θέρμανση του διαμερίσματος, να ακούει συνεχώς Φράνσις Καμπρέλ, να δέχεται πολύτιμες μητρικές συμβουλές για το πώς πρέπει να κάθεται στο τραπέζι και να ζει τη ζωή της. Δοκιμάζεται η υπομονή και των δύο γυναικών. Όταν εμφανιστεί και η υπόλοιπη οικογένεια, μυστικά θα αποκαλυφθούν το ένα μετά το άλλο με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 25/8 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/8

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

«ΕΝΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ»

Σκηνοθεσία:  ΤΟΜ ΤΙΚΒΕΡ

Σενάριο:     ΤΟΜ ΤΙΚΒΕΡ & ΝΤΕΪΒ ΕΓΚΕΡΣ

Ηθοποιοί:  ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΠΛΑΚ, ΤΡΕΪΣΙ ΦΕΡΓΟΥΕΪ.

Διάρκεια:            98 λεπτά

Πρεμιέρα στην Αθήνα: Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Χρονολογία παραγωγής: 2016

Είδος ταινίας:    KΩΜΩΔΙΑ

Υπόθεση:

Ένας Αμερικανός επιχειρηματίας ταξιδεύει στη Σαουδική Αραβία για να πουλήσει την εφεύρεση του στον πάμπλουτο τοπικό μονάρχη. Εκεί θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες μέχρι να συναντήσει τελικά τον βασιλιά, ενώ θα γνωρίσει τον έρωτα στα μάτια μιας γοητευτικής γυναίκας.

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/8 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 31/8

ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:20:30

«ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ» (ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ)

Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό, Γιάροου Τσένεϊ

Ηθοποιοί: Λουις Σ.Κ., Έρικ Στόουνστριτ, Κέβιν Χαρτ, Έλι Κέμπερ, Λέικ Μπελ, Τζένι Σλέιτ

Διάρκεια: 90 λεπτά

Υπόθεση:

Σε μία γεμάτη θόρυβο και κίνηση πολυκατοικία του Μανχάταν, η πραγματική μέρα ξεκινά όταν τα δίποδα φύγουν για τη δουλειά και το σχολείο. Τότε τα κατοικίδιά τους ξεκινούν την δική τους ρουτίνα: αράζουν κουτσομπολεύοντας τους ιδιοκτήτες τους, προβάρουν τρόπους να ζητούν λιχουδιές, ακούν την αγαπημένη τους μουσική. Ο Μαξ, ένα πνευματώδες τεριέ που θεωρεί ότι είναι τα πάντα για την ιδιοκτήτριά του, βλέπει την βολεμένη ζωή του να ανατρέπεται όταν εκείνη φέρνει σπίτι τον Ντουκ, έναν τεράστιο σκύλο που αμέσως τον ανταγωνίζεται. Μετά από μια παρεξήγηση, οι δυο τους βρίσκονται ελεύθεροι στους δρόμους της Νέας Υόρκης και θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν εχθρό που θα τα βάλει με την ανθρωπότητα!

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:15

«Η ΜΑΓΚΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ»

Σκηνοθεσία: Ρεμπέκα Μίλερ

Πρωταγωνιστούν: Γκρέτα Γκέργουικ, Ίθαν Χοκ, Τζούλιαν Μουρ, Μπιλ Χέιντερ, Μάγια Ρούντολφ, Τράβις Φάιμελ

Είδος: Κωμωδία

Η Maggie Hardin (Greta Gerwig) είναι μια δραστήρια Νεοϋορκέζα που εργάζεται στο πρωτοποριακό πανεπιστήμιο New School και στα τριάντα της ψάχνει για την αγάπη, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Όταν αποφασίσει να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο, ερωτεύεται για πρώτη φορά στη ζωή της τον John Harding (Ethan Hawke), έναν καθηγητή ανθρωπολογίας που προσπαθεί να κάνει καριέρα συγγραφέα, ο οποίος είναι σε έναν δύσκολο γάμο με την Georgette Nørgaard (Julianne Moore), μια ευφυέστατη Δανή ακαδημαϊκό.

Πλαισιωμένη από τους εκκεντρικούς κολλητούς της Tony (Bill Hader) και Felicia (Maya Rudolph), η Maggie καθηλώνεται σε ένα νευρωσικό ερωτικό τρίγωνο με τον John και τη Georgette, που μπλέκει τις ζωές τους και τους συνδέει με παράξενους και αστείους καινούριους τρόπους. H Maggie μαθαίνει από πρώτο χέρι ότι καμία φορά το πεπρωμένο θέλει να το αφήνεις και λίγο ήσυχο…

*Το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο βρίσκεται στην οδό Σώμερσετ, λίγο πιο κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρίου. Λειτουργεί με νέα ψηφιακή εικόνα και ήχο.

Το τηλ. στο σινεμά είναι το 2610 994765.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture