Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκινά να προβάλλεται στην Ελλάδα στις 4 Αυγούστου η ρομαντική ταινία "Όλοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη"

Ξεκινά να προβάλλεται στην Ελλάδα στις 4...

Με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τον Ραούλ Μπόβα

H κομεντί «Όλοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη - All Roads Lead to Rome» με πρωταγωνίστρια την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ του «Sex & the city», βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016 σε διανομή της Feelgood και πιθανόν αργότερα να την δούμε και στην Πάτρα.

Καμία φορά, ο έρωτας με την πρώτη ματιά χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία.

Το «Όλοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη» σηματοδοτεί την επιστροφή της λαμπερής πρωταγωνίστριας, της 51χρονης Sarah Jessica Parker, με μία ταξιδιάρικη, γλυκιά και ρομαντική κωμωδία. Γυρισμένη στην εκθαμβωτική Ιταλία, η ταινία είναι ένα χαριτωμένο road trip με υπέροχα τοπία, πολλές εκπλήξεις, την απαραίτητη ρομαντική ατμόσφαιρα και συμπρωταγωνιστές τη θρυλική 78χρονη ηθοποιό Claudia Cardinale (8 ½ του Φελίνι) και τον γοητευτικό Ιταλό ηθοποιό Ραούλ Μπόβα.

Η ευχάριστη και αισιόδοξη αυτή ταινία επικεντρώνεται στους διαφορετικούς δρόμους που ακολουθεί η καρδιά του κάθε ανθρώπου για να βρει την ευτυχία, ακόμα κι εκεί πού νόμιζε ότι την είχε χάσει, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η Maggie (Sarah Jessica Parker) έχει κάθε λόγο να κάνει ένα ταξίδι στην Ιταλία. Από τη μια πρέπει να απομακρύνει την έφηβη κόρη της Summer (Rosie Day) από τη Νέα Υόρκη και κυρίως από τον προβληματικό της φίλο. Από την άλλη, αισθάνεται την ανάγκη να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό που έχει να κάνει με τον Luca (στο ρόλο ο 45χρονος Ιταλός γόης Raoul Bova), μια παλιά ερωτική ιστορία.

Η άφιξη μαμάς και κόρης στα μαγικά τοπία της Ιταλίας όμως επιφυλάσσει πολλές ανατροπές, καθώς εξελίσσεται σε μια περιπέτεια στη διάρκεια της οποίας όλοι παίρνουν μαθήματα ζωής. Μετά από επεμβάσεις της αστυνομίας, συλλήψεις και την επανένωση της ηλικιωμένης μαμάς του Luca (Claudia Cardinale) με ένα απωθημένο του παρελθόντος, η ζωή όλων, παρόλες τις παρακάμψεις, θα βρει τον δρόμο της.

Διάρκεια: 90 λεπτά.

Σε συνέντευξη της η Sarah Jessica Parker, ανέφερε πως αυτό που την προσέλκυσε στην ταινία ήταν το γεγονός ότι θα συνεργαζόταν με την σκηνοθέτιδα Ella Lemhagen. «Ήξερα τη δουλειά της, μου άρεσε και θαυμάζω την καριέρα της στο σουηδικό σινεμά. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και η κουβέντα μας ήταν υπέροχη. Το σενάριο το βρήκα πολύ γοητευτικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που θεωρείται και fashion icon, χαρακτήρισε τον Raoul Bova φανταστικό συνεργάτη ενώ πρόσθεσε πως είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τη σπουδαία Claudia Cardinale, που τη θαυμάζει πολύ αλλά και τη νεαρή Rosie Day που υποδύεται τη Summer, την κόρη της.

Όσο για τον ρόλο της Maggie που υποδύεται, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είπε πως «είναι πολύ φυσιολογική. Δεν είναι ιδιαίτερα ηρωική ή έντονη ή συναρπαστική με κάποιο τρόπο. Είναι σας τις περισσότερες χωρισμένες μητέρες που προσπαθούν να βγάλουν άκρη και να είναι αξιοπρεπείς, έξυπνες και τρυφερές, ενώ κάνουν και καριέρα. Αλλά η Maggie νιώθει ότι έχει χάσει τον εαυτό της κάπως στον αγώνα της καθημερινότητας και έχει χάσει την αυτοπεποίθηση της ως γυναίκα. Όπως πολλές από εμάς, τρέφει συναισθήματα για το παρελθόν, πριν η ζωή της γίνει πολύπλοκη».

Όσο για τον γνώριζε τις ταινίες του Raoul Bova (έχει παίξει και στο The Tourist), πριν συνεργαστεί μαζί του, ανέφερε τα εξής: «Έχουμε κάνει μια καμπάνια για την Gap παλιά. Αλλά στην Ιταλία είναι ένας μεγάλος σταρ. Τεράστιος. Κάναμε γυρίσματα και ο κόσμος έκανε ουρές για τον δει. Έχει μεγάλη απήχηση εκεί. Είναι αξιαγάπητος, τρυφερός και ευχάριστος στη συνεργασία.

*Ενδυματολόγος στην ταινία ήταν η αδελφή της Ella Lemhagen, η Moa.

*Πολλά από τα γυρίσματα έγιναν στα περίχωρα της Ρώμης και στην Περούτζια.

Πηγή της συνέντευξης που μας έστειλε η εταιρεία Feelgood:  www.popsugar.com.au/celebrity/Sarah-Jessica-Parker-All-Roads-Lead-Rome-Interview-40144184#opening-slide.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Ella Lemhagen

Σενάριο: Cindy Myers, Josh Appignanesi.

Παίζουν οι: Sarah Jessica Parker, Raoul Luca, Claudia Cardinale, Rosie Day, Paz Vega και ο 43χρονος Marco Bonini.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture