Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξαναγυρίζεται η παλιά επιτυχημένη κομεντί "Η Γοργόνα" -Με πρωταγωνιστή τον Τσάνινγκ Τέιτουμ

Ξαναγυρίζεται η παλιά επιτυχημένη κομεντ...

Στο φιλμ του 1984 είχαν παίξει η Ντάριλ Χάνα και ο Τομ Χανκς

Έχουν κυλήσει πάνω από 30 χρόνια από την πρώτη προβολή της στις αίθουσες και παραμένει μία από τις πιο έξυπνες και ρομαντικές ταινίες της δεκαετίας του ’80. Τώρα ετοιμάζεται το ριμέικ της, με μάλιστα μεγάλες ανατροπές. Ο λόγος για το φιλμ «Splash – Η Γοργόνα» όπου έπαιζαν η ξανθιά καλλονή ηθοποιός Ντάριλ Χάνα και ο Τομ Χανκς. Τώρα στο ριμέικ που ανακοινώθηκε, θα πρωταγωνιστήσει ο γοητευτικός Τσάνινγκ Τέιτουμ, παίρνοντας όμως το ρόλο της…γοργόνας!

Όπως γράφει το σινεφίλ σάιτ flix.gr, αν βλέπατε σινεμά τη δεκαετία του '80, αποκλείεται να μη θυμάστε το «Splash», τη «Γοργόνα» που σκηνοθέτησε το 1984 ο Ρον Χάουαρντ και που έφερε το ημίγυμνο κορμί της 24χρονης τότε Ντάριλ Χάνα στους εφηβικούς τοίχους, μ' έναν 28χρονο, αδέξιο, ρομαντικό Τομ Χανκς δίπλα της. Η Disney τώρα ετοιμάζεται για το ριμέικ της ταινίας, αλλά κυριολεκτικά ανατρέποντας τους ρόλους.

Στο νέο φιλμ, που τώρα ξεκινά προετοιμασία, ο 36χρονος καλογυμνασμένος Τσάνινγκ Τέιτουμ θα αναλάβει το ρόλο της γοργόνας – ή καλύτερα του γοργόνου; - και η Τζίλιαν Μπελ (με την οποία έχει ήδη συνεργαστεί στο «22 Jump Street»), θα κρατήσει το ρόλο του Τομ Χανκς. Ο Ρον Χάουαρντ θα πάρει τη θέση του παραγωγού της ταινίας, μαζί με τον εμπνευστή της ιστορίας και υποψήφιο τότε για το Όσκαρ Σεναρίου, Μπράιαν Γκρέιζερ και τον Τέιτουμ. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ποιος θα σκηνοθετήσει το νέο φιλμ.

Στη «Γοργόνα» του 1984, ο Τομ Χανκς υποδυόταν τον Άλεν που, όταν ήταν αγοράκι, μια γοργόνα τον είχε σώσει από βέβαιο πνιγμό. Είκοσι χρόνια αργότερα, η γοργόνα Μάντισον επιστρέφει στον κόσμο του και του προτείνει, αντί για τη ζωή του στη στεριά, να διαλέξει μια ζωή μαζί της, στο βυθό. Η ταινία ήταν από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες εκείνης της χρονιάς.

*Η ταινία 'Η Γοργόνα" είχε προβληθεί και στην Πάτρα, απ' όσο θυμόμαστε στην αίθουσα Ελίτ, στην Αγ. Νικολάου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture