Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Η Πεντάμορφη & το Τέρας» από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου το Σάββατο στην Πάτρα

«Η Πεντάμορφη & το Τέρας» από την πα...

Στο ανοιχτό θεατράκι της Μαρίνας

Το αγαπημένο έργο «Η Πεντάμορφη & το Τέρας» παρουσιάζεται σε καλοκαιρινή περιοδεία από την παιδική σκηνή της ηθοποιού Γιούλης Ηλιοπούλου και αυτό το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016, θα παιχθεί στις 21.00 το βράδυ, στην Πάτρα, στο θεατράκι της Μαρίνας, με το εισιτήριο να κοστίζει 8 ευρώ.

Το θρυλικό παραμύθι που έχουμε δει και σε μία εξαιρετική ταινία από την Ντίσνει, παρουσιάζεται σε μια υπέροχη θεατρική μεταφορά για παιδιά. Η πολυαγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων σε μια θεαματική σύνθεση ζωντανών ηθοποιών που συνυπάρχουν αρμονικά με κούκλες και σκιές στο σκηνικό της χώρας των κόκκινων τριαντάφυλλων εκεί πού όλα ζωντανεύουν. Τα τριαντάφυλλα, τα φλυτζάνια, το ρολόι, τα κηροπήγια, το τσαγερό ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη & το Τέρας και τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες και μας στέλνουν το μήνυμα της δύναμης της αγάπης.

Οι ήρωες μας προσφέρουν ψυχαγωγία με όμορφα τραγούδια,  χορευτικά και άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση και μας πείθουν πως πρέπει να βλέπουμε με την ψυχή και όχι με τα μάτια.

Η ιστορία, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, αρχίζει με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που κόβεται από τον κήπο του παράξενου κάστρου από τον πατέρα της Πεντάμορφης για να προσφερθεί σε εκείνη. Το τέρας την εξαναγκάζει να μείνει μαζί του και εκείνη με μεγάλη της έκπληξη μέρα με την ημέρα ανακαλύπτει την ευγενική του ψυχή και τα χαρίσματά του που σιγά –σιγά επισκιάζουν την αποκρουστική του εμφάνιση. Όταν ύστερα από πολλές περιπέτειες η Μπελ συνειδητοποιεί πως τον έχει αγαπήσει και δέχεται να τον παντρευτεί, τα μάγια λύνονται και γίνετε το θαύμα.

Η παράσταση ανεβαίνει απόψε 3/8 στον Βόλο – θέατρο Μελίνα Μερκούρη, στις 4/8 στην Στυλίδα, την Παρασκευή 5/8 στο ανοιχτό θέατρο λιμανιού στο Μεσολόγγι και το Σάββατο στην Πάτρα, στο θεατράκι της Μαρίνας.

Ήδη οι σχετικές διαφημιστικές αφίσες της παράστασης έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture