Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Η ταινία "Δύο Ημέρες, Μια Νύχτα" με την Μαριόν Κοτιγιάρ προβάλλεται απόψε στο θεατράκι στη Γερμανού

Πάτρα: Η ταινία "Δύο Ημέρες, Μια Νύ...

Στο πλαίσιο των προβολών του ΚΝΕ με ελεύθερη είσοδο

Με μία μικρή αλλαγή συνεχίζεται απόψε Δευτέρα 1η Αυγούστου 2016, μετά τις 21.00 στο λαικό θεατράκι της οδού Γερμανού, στην Πάτρα, το πρόγραμμα σινε-προβολών που διοργανώνει με ελεύθερη είσοδο η ΚΝΕ.

Γι’ απόψε όπως είδαμε, θα προβληθεί τελικά η ταινία των αδελφών Ζαν Πιέρ και Λικ Νταρντέν «Δυο Ημέρες, Μια Νύχτα - Deux Jours, Une Nuit», μία αξιόλογη δραματική ταινία Γαλλοβελγικής παραγωγής 2014, διάρκειας 95 λεπτών.

Πρωταγωνιστεί η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ και οι Φαμπρίτσιο Ρονγκιόνε, Κατρίν Σαλέ.

Η Σαντρά, μια εργαζόμενη μητέρα με προβλήματα κατάθλιψης, έχει στη διάθεσή της ένα σαββατοκύριακο για να πείσει τους 16 συναδέλφους της να αλλάξουν γνώμη και να αποποιηθούν το μπόνους τους, όρο που έχει θέσει η εργοδοσία ώστε να μη χάσει τη δουλειά της εκείνη.

Σύμφωνα με τα ο περιοδικό Αθηνόραμα, πολιτικά διεισδυτική και σκηνοθετικά αριστοτεχνική, η συγκινητικότερη ταινία των αδερφών Νταρντέν είναι ένα καίρια λιτό, ευθύβολο και απόλυτα επείγον κοινωνικό δράμα με μια αφοπλιστική Μαριόν Κοτιγιάρ.

H ταινία ήταν στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Κανών το 2014 ενώ η Κοτιγιάρ προτάθηκε για το βραβείο Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture