Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντιεξουσιαστές μπούκαραν στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και διέκοψαν τη λειτουργία-26 συλλήψεις-ΦΩΤΟ

Αντιεξουσιαστές μπούκαραν στη Μητρόπολη ...

Επιτέθηκαν στον ιερέα

Αντιεξουσιαστές διέκοψαν την Λειτουργία στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και πέταξαν φυλλάδια. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές.  Λίγο μετά τις 9:00 μια ομάδα περίπου 26 ατόμων, εισέβαλε στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και διέκοψε την Λειτουργία.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο πατέρας Μεθόδιος, όταν ο ίδιος βγήκε στο προαύλιο χώρο της Μητρόπολης για να τους μιλήσει, αντιεξουσιαστές του επιτέθηκαν, απωθώντας τον με τα χέρια τους. Σύμφωνα, με τον ιερέα, οι αντιεξουσιαστές έσπρωξαν και πιστούς, που αντέδρασαν στην έφοδο τους.

Τα άτομα πέταξαν και φυλλάδια, που έγραφαν, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του Seleo, συνθήματα κατά των εκκενώσεων των υπό κατάληψη κτιρίων της Θεσσαλονίκης από πρόσφυγες και μετανάστες.Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και ισχυρή. Αντιεξουσιαστές, προσήχθησαν από τις αρχές και η Λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά.

Οι 26 προσαγωγές των μελών της ομάδας αντιεξουσιαστών που έκαναν σήμερα το πρωί άντρες των ΜΑΤ,  ύστερα από την εισβολή τους στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, μετατραπηκαν σε συλληψεις.Όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι 26 προσαχθέντες, συνελήφθησαν για διατάραξη θρησκευτικής συνάθροισης κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις