Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Τα δίνει... όλα για Μανωλά η Τσέλσι

Ποδόσφαιρο: Τα δίνει... όλα για Μανωλά η Τσέλσι

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να... σπάσει τα ταμεία

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να... σπάσει στα ταμεία για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, καθώς ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι οι «μπλε» του Λονδίνου «σχεδιάζουν» νέα αρκετά βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού! Γίνεται λόγος για πρόταση που η Ρόμα δεν θα μπορεί να την αρνηθεί! Αυτό αναφέρει το «tuttomercatoweb.com».

Να θυμίσουμε ότι η προηγούμενη προσφορά των Λονδρέζων ήταν κοντά στα 32 εκ. ευρώ, με τους Ρωμαίους να την απορρίπτουν, αξιώνοντας ένα ποσό τουλάχιστον 45 εκ. ευρώ, για να παραχωρήσουν τον διεθνή άσο.

Εδώ να θυμίσουμε ότι υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο για τη Ρόμα στο να δώσει τον Κώστα Μανωλά σε άλλη ομάδα. Όπως έδχει γίνει γνωστό με βάση της συμφωνίας που είχε κάνει με τον Ολυμπιακό, πριν από δύο χρόνια, εφόσον ο Έλληνας αμυντικός μετακομίσει σε άλλο σύλλογο, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να εισπράξουν το μισό ποσό της μεταγραφής του και αυτός ο όρος ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2016!!!

Έτσι, οι «τζιαλορόσι» βλέπουν με το πολύ πιο θετικό... μάτι το ενδεχόμενο να συζητήσουν για τον Κώστα Μανωλά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Βλέπετε, οι «ερυθρόλευκοι» έτσι θα εισπράξουν ξανά ένα ποσοστό μεταπώλησης, αλλά αυτό θα είναι σαφώς λιγότερο. Την ίδια ώρα ο Αντόνιο Κόντε «καίγεται» για αμυντικό άμεσα στην Τσέλσι!

Με τον Κώστα Μανωλά να φέρεται πως είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας του, γι’ αυτό δεν αποκλείεται η νέα πρόταση των «μπλε» να γίνει άμεσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μανωλάς στους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports