Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Πάτρα αποκτά ένα νέο σημείο αναψυχής, δραστηριοτήτων και αθλητισμού, δίπλα στο νέο λιμάνι

Η Πάτρα αποκτά ένα νέο σημείο αναψυχής, ...

Μία νέα επιχείρηση, με πρωτότυπο concept, ξεκινά τη λειτουργία της τις επόμενες μέρες

Η περιοχή είναι γνωστή και για χρόνια εγκαταλειμμένη. Ο λόγος για την παραλιακή ζώνη, πριν το νέο λιμάνι της Πάτρας. Οι εργασίες ανάπλασης όμως έχουν ήδη ξεκινήσει, με γρήγορους ρυθμούς μάλιστα, και σύντομα εκεί θα βρίσκεται το Νέο Πάρκο της Πάτρας, που θα προσφέρει πολλούς λόγους στους πατρινούς να το επισκεφτούν.

Πράσινο, χώρος για περπάτημα και ποδηλασία σε ειδικό ποδηλατόδρομο, στίβος γυμναστικής –ήδη λειτουργούν στην περιοχή όργανα γυμναστικής, που προσφέρονται δωρεάν στους επισκέπτες – ανοιχτός και ασφαλής χώρος για τον οικογενειακό περίπατο και σύμφωνα με πληροφορίες και ένας παιδότοπος, είναι μερικές από τις παροχές του Νέου Πάρκου της Πάτρας.

Μεταξύ άλλων, μια νέα επιχείρηση –που αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της τις επόμενες μέρες- σχεδιάζεται με πολύ πρωτότυπο τρόπο, τρόπο που αφορά τόσο το στήσιμο και την τοποθέτησή της στο χώρο, όσο και τις προσφερόμενες στο κοινό υπηρεσίες.

Μία πρώτη επίσκεψη στο υπό διαμόρφωση Νέο Πάρκο της Πάτρας, λοιπόν, θα έχει σύντομα πολλαπλό ενδιαφέρον για τους Πατρινούς αλλά και για τους επισκέπτες της περιοχής, η οποία φαίνεται να έχει όλες τις προυποθέσεις για να αποτελέσει ιδανική επιλογή αναψυχής των κατοίκων της πόλης.

Παραμένουμε συντονισμένοι και θα παρακολουθούμε την πορεία των εργασιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά