Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

LittleMiracles: Γευστικό, υγιεινό, ιδιαίτερο!

LittleMiracles: Γευστικό, υγιεινό, ιδιαίτερο!

Το πρώτο βιολογικό τσάι που δίνει ενέργεια

Το πρώτο βιολογικό ενεργειακό τσάι κυκλοφορεί ήδη και στην ελληνική αγορά! Πρόκειται για το Little Miracles, ένα μείγμα οργανικού τσαγιού, χυμού υπερ-φρούτων, εκχυλίσματος ρίζας ginseng και φρούτου acai. Το συγκεκριμένο τσάι, ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν, εκτός από τη θρεπτικότητα και την πλούσια γεύση του, αποτελεί –λόγω κυρίως των συστατικών του- το καλύτερο «ανεβαστικό» ρόφημα για όλες τις ώρες τις ημέρας.

Το LittleMiracles κυκλοφορεί σε πέντε διαφορετικές γεύσεις, περιέχει λιγότερο από 90 θερμίδες ανά μπουκάλι, είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βέβαια πρόκειται για ένα προϊόν χωρίς συντηρητικά, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες ή άλλα πρόσθετα. Τσάι βιολογικό, ενεργειακό, θρεπτικό, υγιεινό, δροσιστικό, ιδιαίτερο!

Σε ποιες γεύσεις βρίσκουμε το LittleMiracles; Λεμονόχορτο, μαύρο, πράσινο, λευκό και rooibos είναι τα διατιθέμενα στην αγορά διαφορετικά τσάγια που θα βρείτε μέσα στις καλαίσθητες ατομικές συσκευασίες που κυκλοφορούν. Και πιο συγκεκριμένα μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε το LittleMiracles της επιλογής σας, διαλέγοντας ανάμεσα στα παρακάτω: Λεμονόχορτο τσάι με πορτοκάλι και ginger, μαύρο τσάι με ροδάκινο και açai, πράσινο τσάι με ρόδι και açai, λευκό τσάι με κεράσι και açai και rooibos τσάι με elderberry και ginger.

Στις φωτογραφίες, εκτός από το λογότυπο και τις συσκευασίες LittleMiracles, υπάρχουν χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την παρουσίαση του προϊόντος από τον Στέλιο Παρλιάρο, κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεοπτικής εκπομπής του δημοφιλούς ζαχαροπλάστη και παραγωγού εκπομπών ζαχαροπλαστικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά