Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χορηγός στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Το Yπέρτατο Νόημα της Δόξας - Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Φως της Πινδαρικής Ποίησης» του Πατρινού Νίκου Σταμάτη η ΛΟΥΞ

Χορηγός στην εκδήλωση παρουσίασης του βι...

Η παρουσίαση έγινε την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα

Την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Το Yπέρτατο Νόημα της Δόξας - Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Φως της Πινδαρικής Ποίησης» του Πατρινού ποιητή Νίκου Σταμάτη, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, στήριξε ως χορηγός η Λουξ επιβεβαιώνοντας τη σταθερή της δέσμευση στην προαγωγή του πολιτισμού και του αθλητικού ιδεώδους.

Με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 της Βραζιλίας, η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους Ολυμπιόνικους Ύμνους του Πινδάρου που αναδεικνύονται στο βιβλίο του Ν. Σταμάτη, το οποίο παρουσιάστηκε στη λαμπρή τελετή και παραδόθηκε ως συμβολικό δώρο στον πολιτιστικό ακόλουθο της πρεσβείας της Βραζιλίας στην Αθήνα. Στη διάρκεια της εκδήλωσης Έλληνες Ολυμπιονίκες απήγγειλαν Ύμνους του Πινδάρου, πλαισιωμένοι καλλιτεχνικά από τον διεθνούς φήμης συνθέτη Φοίβο Βαλαχή και συντελεστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Αναγνωρίζοντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως ένα κορυφαίο  αθλητικό γεγονός για  την  παγκόσμια  κοινότητα, η Λουξ με την συμμετοχή της στην έκδοση και παρουσίαση του βιβλίου θέλησε να ευχηθεί στη Βραζιλία  και  το λαό της καλή επιτυχία στη διοργάνωση των 31ων Θερινών  Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων  2016 του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture