Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται την Τρίτη το βιβλίο της Μιράντας Βατικιώτη, «Οι 4 εποχές του κυρίου Ανανία»

Πάτρα: Παρουσιάζεται την Τρίτη το βιβλίο...

Από τις εκδόσεις Πικραμένος στο βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία

Οι εκδόσεις «Πικραμένος» διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου της Μιράντας Βατικιώτη, «Οι 4 εποχές του κυρίου Ανανία». Η παρουσίαση θα γίνει στο βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία (Γεροκωστοπούλου 31), την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 στις 21.00 το βράδυ.

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης και των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, στην Ελλάδα των τσιτωμένων νεύρων, της ανασφάλειας και των αναταραχών, ένα πτώμα, προκλητικά αφημένο πάνω σε ξαπλώστρα στην παραλία του Αγίου Βασιλείου ερήμην αγναντεύοντας τον Πατραϊκό, έρχεται να δυναμιτίσει την καθημερινότητα αλλά και το καταπονημένο νευρικό σύστημα του εκκεντρικού Επιθεωρητή Γιώργου Παπαδόπουλου. Κι ενώ οι αναταραχές εντείνονται στη χώρα και η αντιτρομοκρατική τρέχει και δε φτάνει, ο Παπαδόπουλος και ένας όχι και τόσο ταλαντούχος συνεργάτης του θα ακολουθήσουν όλες τις αλλοπρόσαλλες διαδρομές που τους επιφυλάσσει η άλλοτε λογική κι άλλοτε παράλογη αλληλουχία της υπόθεσης.

Μέχρι να ξετυλίξουν το κουβάρι, θα αντιμετωπίσουν κάμποσες ιστορίες καθημερινής ελληνικής τρέλας, γιατί εννοείται ότι εδώ είναι Ελλάδα, εννοείται ότι η αποδόμηση (βλέπε ξεχαρβάλωμα) είναι συστατικό στοιχείο της καθημερινότητας και εξυπακούεται ότι γενναίες δόσεις χιούμορ (αλλά και αυθαιρεσίας) κρίνονται απαραίτητες έως και θεσμικά επιβεβλημένες.

Με ανατρεπτικό χιούμορ και καταιγιστικό ρυθμό, το αστυνομικό μυθιστόρημα της Μιράντας Βατικιώτη, «Οι 4 εποχές του κυρίου Ανανία», εμφανίστηκε στα ράφια των βιβλιοπωλείων στα μέσα της άνοιξης, και οι Πατρινές Εκδόσεις «Πικραμένος», αφού το παρουσίασαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, το παρουσιάζουν τώρα και στην Πάτρα.

Την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 οι Εκδόσεις «Πικραμένος» και το βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία παρουσιάζουν την Μιράντα Βατικιώτη και τις 4 εποχές του κυρίου Ανανία, μαζί με δροσερό κρασί, ανατρεπτική διάθεση και αναπάντεχους, πλην βετεράνους ως αναγνώστες, ομιλητές.

Για το βιβλίο έχουν προσκληθεί να μιλήσουν:

ο Martin Kreeb, Αρχαιολόγος και Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, και

ο Νίκος Παπάκος, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας.

Η Μιράντα Βατικιώτη θα μιλήσει για την ακαταμάχητη γοητεία που το αστυνομικό είδος ασκεί εν αρχή στον συγγραφέα και εν συνεχεία στον αναγνώστη.

*Τέλος στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου θα αποχαιρετίσουμε τη σεζόν πίνοντας Άρωμα Λόφου λευκό και Άρωμα Λόφου ροζέ, προσφορά της Achaia Clauss, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Το Βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία βρίσκεται στην οδό Γεροκωστοπούλου 31.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παρουσίαση του βιβλίου της Αναστασίας Ευσταθίου "Γυναίκα είσαι και Φαίνεσαι"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture