Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πολύ καλά πήγε η "Φάλτσο σοπράνο" ταινία με την Στριπ στο σινέ Κάστρο στο Ρίο-Το προσεχές πρόγραμμα

Πολύ καλά πήγε η "Φάλτσο σοπράνο&qu...

Έπονται οι "Nice Guys", ο Μακόναχι και το "Παιχνίδι του Χρήματος με Κλούνει και Ρόμπερτς

Η ζέστη που επικρατεί, οι καλοκαιρινές διακοπές που ξεκίνησαν μιας και έκλεισαν και τα σχολεία, και φυσικά οι καλές ταινίες φαίνεται πως ευνοούν το μοναδικό εναπομείναν θερινό σινεμά της Πάτρας, το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, στην οδό Σώμερσετ, μία αίθουσα με ιστορία σχεδόν 45 ετών, την οποία διαχειρίζεται ο Ανδρέας και η Ειρήνη Κοτσαύτη και ο γιος τους Παναγιώτης και που μάλιστα φέτος αγόρασαν ολοκαίνουρια ψηφιακή μηχανή προβολής ακριβώς για να έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν και νέα έργα που κάνουν πρεμιέρα το φετινό καλοκαίρι.

Για παράδειγμα η διασκεδαστική ταινία του Στίβεν Φρίαρς με την πάντα σπουδαία Μέριλ Στριπ και τον Χιου Γκραντ «Florence: Φάλτσο Σοπράνο» άρεσε πολύ τις τέσσερις βραδιές που προβλήθηκε στο θερινό σινεμά σινέ Κάστρο στο Ρίο (30/6 με 3/7/2016) κι όπως μας είπε ο Ανδρέας Κοτσαύτης, στο thebest.gr, λόγω του ενδιαφέροντος που έδειξε το κοινό για την ταινία (υπολογίζεται πως την είδαν συνολικά πάνω από 600 θεατές) θα κοιτάξει να την ξαναφέρει για προβολή, για τουλάχιστον ακόμη 3 μέρες.

Το πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα είναι ως εξής:

Έως και την Τετάρτη 6/7 το «Μεσιέ Σοκολά» με τον Ομάρ Σι και από την Πέμπτη 7/7 έως και την Κυριακή 10/7 θα παιχθεί η κωμική περιπέτεια «The Nice Guys» με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Ράσελ Κρόου αλλά και την Κιμ Μπάσιντζερ. Το «The Nice Guys» με την ατμόσφαιρα των ’70ς και σκηνοθέτη τον Σέιν Μπλακ, έχει φτάσει σε εισπράξεις στις ΗΠΑ τα 36 εκατομμύρια δολάρια ενώ καλά τα έχει πάει και στην Ελλάδα (έκανε πρεμιέρα στις 26 Μαίου).

Από τις 11 έως και τις 13 Ιουλίου σειρά θα πάρει στο σινέ Κάστρο στο Ρίο η κοινωνική, αλληγορική ταινία του Γκας Βαν Σαντ που είχε κάνει πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ των Καννών, «Μία θάλασσα από δέντρα» με τον Μάθιου Μακόναχι, τον Κεν Γουατανάμπε και την Ναόμι Γουότς. Κατόπιν από την Πέμπτη 14 έως και την Κυριακή 17/7 στο σινέ Κάστρο στο Ρίο θα δούμε την πολύ επίκαιρη ταινία «Money Monster – Το Παιχνίδι του Χρήματος» που έχει σκηνοθετήσει με νεύρο και κέφι η Τζόντι Φόστερ και πρωταγωνιστούν οι Τζορτζ Κλούνει, Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία όπως πάντα είναι συναρπαστική και ο Τζακ Ο’ Κόνελ.

H ταινία που καυτηριάζει τον κόσμο του χρηματιστηρίου και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος, έχει φτάσει σε διεθνείς εισπράξεις κοντά τα 90 εκατομμύρια δολάρια.

*Το σινέ Κάστρο λειτουργεί σ' έναν πανέμορφο, καταπράσινο κήπο, διαθέτει και κυλικείο ενώ η ώρα έναρξης των προβολών είναι στις 22.00.

Τηλ. στο σινεμά, 2610 994765.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

Ο άπληστος κόσμος του χρηματιστηρίου στο στόχαστρο της νέας ταινίας της Τζόντι Φόστερ που ξεκινά να παίζεται και στην Πάτρα

Ήρθε στην Πάτρα, στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο η "κακόφωνη" σοπράνο...Μέριλ Στριπ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture