Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Στα μάτια κοίταξε η Σάκκαρη την Βένους Γουίλιαμς

Τένις: Στα μάτια κοίταξε η Σάκκαρη την Β...

Η νεαρή εξαιρετικά ταλαντούχα τενίστρια κέρδισε της εντυπώσεις

Στα μάτια κοίταξε η Μαρία Σάκκαρη τη “μεγάλη” Βένους Γουίλιαμς. Διεκδίκησε επί ίσοις όροις την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον.

Το χειροκρότημα όλων όσων παρακολούθησαν την αναμέτρηση της με τη Βένους Γουίλιαμς κέρδισε η Μαρία Σάκκαρη.

Μπορεί πριν από την έναρξη του αγώνα όλοι να θεωρούσαν ότι η 36χρονη Αμερικανίδα θα είχε εύκολο έργο αλλά αυτό δεν αποδείχτηκε μέσα στο κορτ.

Από την αρχή του αγώνα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τα έδωσε όλα και απέδειξε ότι το μέλλον της ανήκει. Η ήττα με 5-7, 6-4, 3-6 περνά σε δεύτερη μοίρα αφού η 20χρονη τενίστρια έβαλε δύσκολα στη μεγάλη αντίπαλό της.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πριν το τουρνουά τις δύο αθλήτριες τις χώριζαν 107 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Η Βένους Γουίλιαμς παρά τα 36της χρόνια βρίσκεται σταθερά μέσα στην πρώτη δεκάδακαι τώρα είναι στο Νο8, ενώ η Μαρία Σάκκαρη είναι στο 115.

Βέβαια, είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί μέσα στην πρώτη 100άδα στο προσεχές διάστημα και έχει όλες τις δυνατότητες να σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα.

Η Βένους Γουίλιαμς προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο σετ και έφτασε μία ανάσα από το τρίτο της game με τη Σάκκαρη να επιστρέφει από το 40-0 και να μειώνει σε 2-1.

Η 36χρονη Αμερικανίδα προηγήθηκε με 4-1 για να έρθει μία εντυπωσιακή αντεπίθεση της Σάκκαρη που με τρία συνεχόμενα game έκανε το 4-4! Το σετ στη συνέχεια κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την Γουίλιαμς να το κατακτά τελικά με 7-5 έπειτα από μία ώρα αγώνα.

Στο δεύτερο σετ όμως η Μαρία Σάκκαρη ήταν ανώτερη και έφτασε δίκαια στην ισοφάριση. Με τρία διαδοχικά break η 20χρονη Ελληνίδα προηγήθηκε με 4-1 και έπαιζε εξαιρετικά κόντρα στη μεγάλη της αντίπαλο.

Η Βένους κατάφερε να μειώσει σε 4-3, αλλά στο 10ο και κρίσιμο game η Σάκκαρη άντεξε στην πίεση, έκανε το 5-3 και έφτασε στην κατάκτηση του δεύτερου σετ με 6-4.

Η Βένους στο τρίτο σετ κατάφερε να σταθεροποιήσει το σερβίς της και με αυτό το όπλο έφτασε στην κατάκτηση του με 6-3.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τένις: Αναβλήθηκε το μεγάλο ραντεβού της Σάκκαρη με την Γουίλιαμς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports