Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκινά το 9o Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας Αχαΐας

Ξεκινά το 9o Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Κ...

Θα διεξαχθεί από 29/6 έως 1/7/2016 στο προαύλιο του 7ου Γενικού Λυκείου της Πάτρας – Παλιά Λαχαναγορά

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας – Αχαΐας στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Ιούνη», μετά την 1η  Χορωδιακή Συνάντηση, την 8η Εαρινή Παμπατραϊκή έκθεση Τέχνης και την έκθεση Φωτογραφίας που συνεχίζεται μέχρι τις 30  Ιουνίου 2016  στον εκθεσιακό χώρο των Παλιών Δημοτικών Λουτρών στη Δημ. Γούναρη και Νικήτα, προσκαλεί το κοινό στις τριήμερες εκδηλώσεις του που θα γίνουν στον προαύλιο χώρο του 7ου Γενικού λυκείου στην παλιά λαχαναγορά στις 29, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2016.

• Την Τετάρτη 29/6 και ώρα 9.00 μ.μ. θα παρουσιαστούν χοροί Λάτιν από το αντίστοιχο τμήμα του Πολιτιστικού μας Κέντρου.

Αμέσως μετά το ροκ συγκρότημα «ΔΙΣ ΑΡΕΣΤΟΙ» θα μας διασκεδάσει με έντεχνα ροκ ελληνικά και ξένα τραγούδια, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

• Την Πέμπτη 30/6 και ώρα 7.30 μ.μ. η ομάδα «X SALTIBAGOS » με κλόουν και δράσεις για παιδιά θα διασκεδάσει του μικρούς μας φίλους.

Στη συνέχεια η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας Αχαΐας, θα παρουσιάσει το έργο: «Με τα μάτια του Τσέχωφ- Πέντε κωμικές ιστορίες»

• Την Παρασκευή 1/7 και ώρα 9.00 μ.μ, θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί και λαϊκοί χοροί του τόπου μας από το τμήμα Παραδοσιακών του Πολιτιστικού μας Κέντρου, τον Σύλλογο «Ελλήνων Χορός» και την χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Αθανάσιος Κρήνης».

Αμέσως μετά θα μας διασκεδάσει η Κομπανία του Πολιτιστικού μας Κέντρου με έντεχνα λαϊκά και ρεμπέτικα, κλείνοντας την βραδιά και το 9ο Φεστιβάλ μας.

• Σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου, οι μαθητές του Εικαστικού τμήματος θα παρουσιάσουν τα Έργα που έγιναν τη χρονιά που πέρασε.

*Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διαβάστε επίσης:

Χορωδιακή Συνάντηση διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας-Αχαΐας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture