Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Και ο Λαμπρόπουλος στον Έσπερο ΑΟΠΑ

Μπάσκετ: Και ο Λαμπρόπουλος στον Έσπερο ΑΟΠΑ

Συνεχίζεται η ενίσχυση

Kαι ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό του Έσπερου ΑΟΠΑ. Ο έμπειρος παίκτης επέστρεψε στην πατρινή ομάδα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Αναλυτικά: "Ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος (17/5/1987, 1, 82 μ.) επιστρέφει στην οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ. Πρόκειται για ένα δικό μας παιδί, που αναδείχτηκε από τα σπλάχνα της ομάδας μας.

Μάλιστα τη σεζόν 2014-2015 ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου από την Γ’ στη Β’ Εθνική.

Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στο Αίγιο και στον Κεραυνό, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών) με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς. Όμως πλέον είναι απόλυτα υγιής και υπολογίζεται ότι τον Αύγουστο με την έναρξη της προετοιμασίας θα μπει κανονικά στους ρυθμούς της ομάδας.

Στο παρελθόν ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος έχει αγωνιστεί στη θυγατρική ομάδα του Έσπερου ΑΟΠΑ, τον Σπόρτιγκ πριν μετονομαστεί σε Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ και στον Ολυμπιονίκη".

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον» δήλωσε ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος και μιλώντας για τη νέα περίοδο τόνισε: «Θα είναι μια ιδιαίτερη σεζόν και για εμένα και για τον Έσπερο ΑΟΠΑ και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mπάσκετ: Ο Λυμπέρης επέστρεψε στον Έσπερο ΑΟΠΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports