Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Συμορία των μάγων", "Ο άνθρωπος που γνώριζε το άπειρο" και "Οιδιπόδειο αλά γαλλικά" αυτή την εβδομάδα στο Σινέ Κάστρο στο Ρίον

"Συμορία των μάγων", "Ο ά...

Θα προβληθούν τα φιλμ "Οιδιπόδειο αλά Γαλλικά", "Ο Άνθρωπος που γνώριζε το άπειρο" κ "Η Συμμορία των μάγων 2"

Το σινέ Κάστρο στο Ρίο, το μοναδικό πλέον θερινό σινεμά που απέμεινε στην περιοχή της Πάτρας (τηλ. 2610 994765) συνεχίζει τις προβολές του διαθέτοντας νέα ψηφιακή εικόνα και ήχο. Το πρόγραμμα προβολής έως και τις 27 Ιουνίου 2016 όπως μας το έστειλε ο υπεύθυνος της αίθουσες Παναγιώτης Κοτσαύτης, είναι το εξής:

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 16/6 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

«ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ΑΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ -Lolo»

Σκηνοθεσία: Julie Delpy

Σενάριο: Julie Delpy, Eugénie Grandval

Παίζουν: Julie Delpy, Dany Boon, Vincent Lacoste, Karin Viard

Έτος παραγωγής: 2016

Χώρα Παραγωγής: Γαλλία.

Υπόθεση:

Η κομψή και εκλεπτυσμένη Παριζιάνα Violette (Julie Delpy) κάνει τις διακοπές της στον ειδυλλιακό γαλλικό νότο, όπου συναντά τον γλυκύτατο Jean-René (Dany Boon). Αν και εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, η χημεία μεταξύ τους είναι τόσο καλή που βρίσκονται ξανά στο Παρίσι. Όμως, ένα τρίτο πρόσωπο εμφανίζεται ξαφνικά και θέτει σε κίνδυνο το μέλλον του ζευγαριού. Ο Lolo, ο 19χρονος κτητικός γιος της Violette, είναι αποφασισμένος να ξεφορτωθεί τον επίδοξο εραστή, με κάθε τρόπο.

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/6 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ»

Σκηνοθεσία:      ΤΟΜΠΙ ΤΖΟΟΥΝΣ

Σενάριο:              ΜΑΤ ΜΠΡΑΟΥΝ

Ηθοποιοί:            ΤΖΕΡΕΜΙ ΑΙΡΟΝΣ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΝΟΡΘΑΜ, ΝΤΕΒ ΠΑΤΕΛ.

Διάρκεια:            109 λεπτά.

Βασισμένη στην άγνωστη μέχρι σήμερα ιστορία ενός από τα σπουδαιότερα μυαλά της γενιάς του, το «The Man who Knew Infinity» καταγράφει την απίστευτη ζωή του Σρινιβάσα Ραμανούτζαν, η μαθηματική ιδιοφυία του οποίου τον φέρνει από τις παραγκουπόλεις της Ινδίας στο Trinity College του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ στις αρχές του 20ου αιώνα.

Ωθούμενος από τον μέντορά του Τζ.Χ. Χάρντι, ο Ραμανούτζαν ξεπερνά τον ρατσισμό της άκαμπτης ακαδημαϊκής κοινότητας και φέρνει επανάσταση στο πεδίο των μαθηματικών με τα εντυπωσιακά πρωτότυπα θεωρήματά του, τα οποία αποδίδει σε θεία έμπνευση. Έχοντας στην καρδιά της την συνεργασία ανάμεσα σε δύο πολύ διαφορετικούς άνδρες που συναντώνται στον κόσμο των αριθμών, η ταινία είναι μια συναρπαστική ματιά στον τρόπο με τον οποίο με μια απίθανη, διαπολιτισμική φιλία άλλαξε τον κόσμο. Πρόκειται για μία αξιόλογη και συγκινητική ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 23/6 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

«Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ 2»

Σκηνοθεσία: Τζον Μ. Τσου

Πρωταγωνιστούν: Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον, Ντέιβ Φράνκο, Λίζι Κάπλαν, Μαρκ Ράφαλο, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Μάικλ Κέιν

Κατηγορία: Περιπέτεια

Διάρκεια: 115'

Υπόθεση:

Η μαγική περιπέτεια των «Τεσσάρων Καβαλάρηδων» (Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον, Ντέιβ Φράνκο, Λίζι Κάπλαν) επιστρέφει εξερευνώντας τα όρια της τέχνης των ψευδαισθήσεων, με τους εκπληκτικούς μας μάγους να ταξιδεύουν αυτή τη φορά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους θεάματα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι μάγοι βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα που ελπίζουν θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας. Ο άνδρας πίσω από τα κόλπα τους είναι ο Ουόλτερ Μέιμπρι (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ένα παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου που αναγκάζει τους Καβαλάρηδες να σχεδιάσουν την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι τώρα.

Η μόνη τους ελπίδα είναι να καταφέρουν ένα τελευταίο, φαινομενικά αδύνατο κόλπο για να καθαρίσουν το όνομά τους και να αποκαλύψουν τον σατανικό εγκέφαλο πίσω από όλα.

Η ταινία «Η Συμμορία των Μάγων 2» ξεκίνησε να προβάλλεται με επιτυχία τόσο στις ΗΠΑ με πάνω από 23 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις όσο και στην Ελλάδα όπου σε 69 αίθουσες ξεπέρασε τα 19.000 εισιτήρια στο πρώτο τετραήμερο προβολής της.

Στο διαδίκτυο, η σελίδα του σινέ Κάστρο είναι η εξής: www.cinekastro.wordpress.com.

Το "Warcraft" τράβηξε το ενδιαφέρον των Ελλήνων και ξένων θεατών - Οι Αμερικάνοι δεν ξετρελλάθηκαν

Το φιλμ «Lolo – Οιδιπόδειο αλά Γαλλικά» από 9 Ιουνίου στην Ελλάδα - Εμφανίζονται και οι Γ. Χωραφάς και Karl Lagerfeld

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture