Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Σπαρτινός: Εντός του Ιουνίου η πρόταση του Υπουργείου για το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας

Κ. Σπαρτινός: Εντός του Ιουνίου η πρότασ...
Βγενόπουλος Φάνης

Δεν υπάρχει θέμα με το Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο

Εντός του Ιουνίου θα έχει οριστικοποιηθεί η νέα πρόταση του Υπουργείου Ναυτιλίας για την παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στο Δήμο της Πάτρας, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την εξόρμηση του κόμματος. Απαντώντας σε ερώτηση του thebest.gr για το θέμα, ο κ. Σπαρτινός είπε ότι το θέμα το παρακολουθούν και οι τρεις βουλευτές του κόμματος στην Αχαΐα και πως ο πρωθυπουργός είναι ενήμερος για το αίτημα του δημάρχου της Πάτρας να υπάρξει συνάντηση για το θέμα.

Ο κ. Σπαρτινός πάντως, άσκησε κριτική στη στάση της δημοτικής Αρχής για το θέμα του θαλασσίου μετώπου, λέγοντας πως εάν ο Δήμος δεχόταν την αρχική πρόταση του Υπουργείου δεν θα χρειαζόταν τώρα η πόλη να περιμένει. Μάλιστα, απέδωσε τη στάση της δημοτικής Αρχής σε προεκλογικές σκοπιμότητες.

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, διέψευσε πως υπάρχει θέμα ένταξης του Α’ Δημοτικού Νεκροταφείου στο ΤΑΙΠΕΔ προς αξιοποίηση και πως το Κοιμητήριο έχει ενταχθεί σε ένα νέο φορέα την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου.

Μάλιστα, η κυρία Αναγνωστοπούλου πρόσθεσε πως το μόνο ακίνητο στην Πάτρα που ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ είναι ένα κτίριο στην Αγίου Νικολάου.

Διαβάστε επίσης:

Στο σφυρί από το ΤΑΙΠΕΔ το πρώτο Δημοτικό Νεκροταφείο της Πάτρας! - Στην λίστα επίσης το πρώην Καραμανδάνειο και δεκάδες οικόπεδα σε όλη την Αχαΐα -ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ

Τελεσίγραφο Πελετίδη σε Τσίπρα για το θαλάσσιο μέτωπο – Ο δήμαρχος Πατρέων ζητά συνάντηση με τον πρωθυπουργό και δηλώνει αποφασισμένος για δυναμικές κινητοποιήσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις