Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το σχολείο τελειώνει… το Ippocampus Junior Summer School αρχίζει!

Το σχολείο τελειώνει… το Ippocampus Juni...

Ξεκινάμε στις 21 Ιουνίου, με διαφορετικές αποστολές κάθε εβδομάδα

Παιδιά, ετοιμαστείτε για μια εβδομάδα γεμάτη μυστήριο και ανακαλύψεις! Είσαι έτοιμος να ζήσεις ως μικρός ντετέκτιβ; Ως μικρός εξερευνητής, επιστήμονας, chef, παλαιοντολόγος, ζαχαροπλάστης;

Το Ippocampus Junior Summer School, για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το πιο ποιοτικό, δημιουργικό καλοκαίρι για παιδιά Δημοτικού (6 – 13 ετών). Εκπαιδευτές και επαγγελματίες από το χώρο της εκπαίδευσης και της τέχνης, οργανώνουν καθημερινές δράσεις καλλιεργώντας τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την ομαδικότητα, τη συνεργασία και το σεβασμό των παιδιών.

Τα παιδιά θα ξεχάσουν τη χειμωνιάτικη ρουτίνα και θα ζήσουν την κάθε μέρα διαφορετικά, με περιέργεια και ενθουσιασμό γιατί το πρόγραμμα της κάθε ημέρας είναι διαφορετικό! Το Ippocampus Junior Summer School είναι η μοναδική καλοκαιρινή δράση που διαφοροποιεί το πρόγραμμα σε εβδομαδιαία και καθημερινή βάση! Οι ιδέες για τα εργαστήρια και τις δραστηριότητες δεν έχουν προηγούμενο.

Οι συνεργάτες παιδαγωγοί, γυμναστές, γραφίστες, καλλιτέχνες, σεφ, νοσηλευτές, ηθοποιοί, εκπαιδευτές πληροφορικής, φωτογράφοι συγκαταλέγονται  μεταξύ των επαγγελματιών εκπαιδευτών που έχουν σχεδιάσει πρωτοποριακά εργαστήρια με έμπνευση και φαντασία. Ενδεικτικά:

Εικαστικής δημιουργίας (ζωγραφική, κολάζ, γλυπτική, μικτές τεχνικές, κατασκευές, κατασκευές 3D, trashart)

Θεάτρου (δραματοποίηση, θεατρικό παιχνίδι)

Κηπουρικής

Cooking classes

Ζαχαροπλαστικής

Κουκλοθέατρου

Δημιουργικής γραφής

Οικολογικών δραστηριοτήτων

Μουσικοκινητικής αγωγής

Πληροφορικής (επεξεργασία κειμένου, ζωγραφική, 3d design, κατασκευή ιστοσελίδας, δημιουργία blog online παιδικού περιοδικού)

Ασφάλειας στο διαδίκτυο

Γραφιστικής

Χορού

Συναισθημάτων

Η παρακολούθηση του ΙPPOCAMPUS Junior Summer School είναι σε εβδομαδιαία βάση, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Είναι στο κέντρο της Πάτρας, με πρόσβαση από τον πεζόδρομο Πουκεβίλ, σε εγκαταστάσεις που φιλοξενούν εργαστήρια μαγειρικής, πληροφορικής, εικαστικών, πρώτων βοηθειών, αίθουσα χορού, αίθουσα προβολών και με την απόλυτη εποπτεία παιδαγωγών σε κάθε εργαστήριο. Το κόστος ξεκινάει από 50 ευρώ/εβδομάδα με ειδικές εκπτώσεις για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, αδέρφια, παρέες.

Το ποιοτικό πρόγραμμα, που είναι το μοναδικό Θερινό Σχολείο για παιδιά που λειτουργεί στην Ελλάδα, υπογράφει το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ, με την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία που το χαρακτηρίζει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες και να κλείσουν θέση στην Πουκεβίλ  2-4 - Ζαΐμη 21, 5ος όροφος  ή να τηλεφωνήσουν στο 2610 270 598.

facebook: IPPOCAMPUS Junior Summer School

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά