Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μοχάμεντ Άλι: Είχε σχεδιάσει την κηδεία του χωρίς Ερντογάν

Μοχάμεντ Άλι: Είχε σχεδιάσει την κηδεία ...

Την ίδια τύχη είχε και ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας

Οι συγγενείς του Μοχάμεντ Άλι ενημέρωσαν τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι δεν θα είναι ανάμεσα στους ομιλητές στην κηδεία του αείμνηστου μποξέρ. Την ίδια τύχη είχε και ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας ο οποίος υπήρχε επίσης στο αρχικό πρόγραμμα των ομιλητών.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας Άλι, Μπομπ Γκάνελ, ενημέρωσε ότι στο τρέχον πρόγραμμα έχουν προστεθεί δύο άλλοι ομιλητές, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά. Επίσης, όπως αποκάλυψε ο Γκάνελ, ο αείμνηστος μποξέρ είχε αρχίσει εδώ και μια δεκαετία να φτιάχνει το πλάνο της κηδείας του: «Ήταν πολύ σημαντικό για τον Μοχάμεντ να διεξαχθεί η τελετή με τα δεδομένα της μουσουλμανικής παράδοσης όπως επίσης και να δοθεί η ευκαιρία όλους όσοι θέλουν να τον τιμήσουν».

Την κηδεία που θα λάβει χώρα την Παρασκευή στο KFC Yum! Center στο Κεντάκι αναμένεται να παρακολουθήσουν περίπου 15,000 άτομα, ενώ 14,000 εισιτήρια θα διατεθούν στο κοινό για την Jenazah, τη μουσουλμανική προσευχή για την κηδεία.

Η κόρη του Μάλκολμ Χ Αταλάχ Σαμπάζ, ο Μπιλ Κλίντον, η σύζυγος του Μοχάμεντ Άλι, Λόνι, η μεγαλύτερη κόρη του Μάριουμ και ο αμερικανός ηθοποιός Μπίλι Κρίσταλ θα είναι μεταξύ των ομιλητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μάριος Καπερώνης αποχαιρέτησε τον Μοχάμεντ Άλι

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports