Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΕ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΞΟΧΗΣ Η DIOR CRUISE 2017 ΜΕ ΣΤΑΡ ΤΗ ΜΠΕΛΑ ΧΑΝΤΙΝΤ. ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ DIOR EXPRESS!

ΣΕ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΞΟΧΗΣ Η DIOR CRU...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το Παρίσι της μόδας και η παραδοσιακή Αγγλία

Στον μεγαλοπρεπή, παραμυθένιο πύργο Blenheim Palace στο Οξφορντσάιρ- με εκτόπισμα που κάνει το Dowton Abbey να δείχνει φτωχόσπιτο- παρουσιάστηκε η cruise collection 2017 του οίκου Dior με μούσα το ταχύτατα ανερχόμενο τοπ μόντελ Μπέλα Χαντίντ και τις Κέιτ Μπεικινσέιλ, Αλέξα Τσανγκ, Κέιτι Μάρα, Εμμα Ρόμπερτς, Eλίζαμπεθ Ολσεν, Τζέμα Ατερτον, Εύα Ερτζιγκόβα, Γιασμίν Λε Μπον, Εριν ο Κόνορ, Στέλλα Τέναντ, Ολγα Κιριλένκο, Αριζόνα Μιουζ καθισμένες front row. Η διάσημη γαλλική fashion αυτοκρατορία επέστρεψε στο παλάτι που συνδέθηκε με θρυλικές κολεξιόν της δεκατίας του ΄50, επιδεικνύοντας όμως ένα εντελώς διαφορετικό στυλιστικό προφίλ.

Η μεταφορά των celebrities στο σόου έγινε με το τρένο Dior Express από το Λονδίνο ή  με πολυτελή ιστορικά αυτοκίνητα. Τα μοντέλα παρέλασαν σε εκθαμβωτική σάλα του πύργου με φόντο γλυπτά, μπαρόκ πίνακες και αγάλματα. Τα ρούχα διέθεταν διάφορα "μπλεγμένα" ζακάρ και εμπριμέ, φουτουριστικά φορμαλιστικά στοιχεία, κοντά παντελόνια συνδυασμένα με εκκεντρικά μποτάκια και σακίδια με λουριά. Η αμερικανίδα καλλονή Μπέλα Χαντίντ που ανακηρύχθηκε το νέο πρόσωπο του οίκου Dior για τις διεθνείς καμπάνιες άνοιξε την επίδειξη ως αδιαμφισβήτητη σταρ, ενώ ανάμεσα στους θεατές ήταν το αγόρι της ο τραγουδιστής The Weeknd. Oλες οι επώνυμες καλεσμένες από το Χόλιγουντ και τον κόσμο της μόδας καθώς  και οι εκπρόσωποι της βρετανικής αριστοκρατίας φορούσαν Dior Couture.

Τις εντυπώσεις έκλεψε πάντως μακράν ως ωραιότερα ντυμένη η ηθοποιός Κέιτ Μπέικινσέιλ με περσινό new retro φόρεμα Dior, που αντιπροσώπευε τη σχεδιαστική παράδοση του οίκου. (Μήπως αυτό κάτι λέει;)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View