Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πολυθεματική επιστημονική εκδήλωση στα Καλάβρυτα διοργανώνεται στις 3-5 Ιουνίου

Πολυθεματική επιστημονική εκδήλωση στα Κ...

Από την Επιστημονική Εταιρία Καλαβρυτινών Ιατρών «Ο Μελάμπους»

Μία πολυθεματική επιστημονική εκδήλωση θα λάβει χώρα στα Καλάβρυτα, στο ξενοδοχείο Kalavrita Canyon με την διοργανωτική σφραγίδα και πρωτοβουλία της Επιστημονικής Εταιρίας Καλαβρυτινών Ιατρών «Ο Μελάμπους», από τις 3 έως και την Κυριακή 5/6/2016.

Όπως αναφέρει στο προλογικό του σημείωμα, ο Ζωγράφος Ν. Γεώργιος, Διευθυντής  Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματάς” και Πρόεδρος Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών ιατρών, στις 3-5 Ιουνίου 2016 πραγματοποιείται στα Καλάβρυτα πολυθεματική εκδήλωση της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών. Στην εκδήλωση αυτή συμμετέχουν διακεκριμένοι συνάδελφοι και συνεργάτες από πολλά Νοσοκομεία, συμβάλλοντας  στο  υψηλό  επίπεδο  του  επιστημονικού  προγράμματος.  Ιδιαίτερη  σημασία έχει η συμμετοχή σημαντικού αριθμού συναδέλφων Καλαβρυτινής καταγωγής αλλά και συναδέλφων που δραστηριοποιούνται σήμερα στην επαρχία μας.

Οι εκδηλώσεις αυτές πρέπει να γίνουν ευκαιρία ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων  αλλά  και  τόπος  συνάντησης  των  ιατρών  και  των  συνεργατών Καλαβρυτινής καταγωγής. Επιδίωξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας μας είναι να γίνουν οι εκδηλώσεις αυτές επιστημονικός θεσμός με τη μεγαλύτερη δυνατή εμβέλεια. Παράλληλα οργανώνεται κοινωνικό πολυιατρείο στην επαρχία Καλαβρύτων με ειδικότητες που δεν είναι διαθέσιμες στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Τα Καλάβρυτα αποτελούν σημείο αναφοράς της εθνικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Αυτή η έντονη παρουσία της επαρχίας Καλαβρύτων στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Έθνους έχει ιδιαίτερη αξία στη σημερινή συγκυρία.

Επιπλέον, τα όμορφα φυσικά τοπία της περιοχής συνθέτουν ένα μοναδικό τουριστικό προορισμό.

Στη διοργάνωση της πολυθεματικής επιστημονικής εκδήλωσης συμμετέχουν και η Γ’ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και το Ενδοκρινολογικό τμήμα της πανεπιστημιακής, παθολογικής κλινικής, ΠΓΝ Πατρών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ αξίζει να αναφερθεί πως η επιστημονική αυτή διημερίδα είναι αφιερωμένη σε αυτούς που έδωσαν ή δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Το ΔΣ της Επιστημονικής Εταιρίας Καλαβρυτινών Ιατρών «Ο Μελάμπους» και οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Γ.Ν. Ζωγράφος

Α’ Αντιπρόεδρος: Γ.Α.Πολυδώρου

Γεν. Γραμματέας: Γ. Σκάρπας.

Ταμίας: Α. Παπαζαφειροπούλου.

Ειδ. Γραμματέας: Ι. Παπαπαναγιώτου

Μέλη: Β. Θεοδωροπούλου, Κώστας Μάρκου, Η. Παπαγγέλης, Γρ. Χάμψας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being