Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

To φιλμ «Ένας άλλος κόσμος» του Χριστόφορου Παπαπακαλιάτη ξεκινά από το Λος Άντζελες την διεθνή του πορεία

To φιλμ «Ένας άλλος κόσμος» του Χριστόφο...

Στην Ελλάδα η ταινία έφτασε τα 700.000 εισιτήρια ενώ θα βγει και στα θερινά σινεμά

Η νέα κινηματογραφική προσπάθεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος» έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από το κοινό. Ο ίδιος ο κ. Παπακαλιάτης είχε επισκεφθεί και την Πάτρα, τα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας του, στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου.

Έχοντας κατακτήσει την 1η θέση του box office ελληνικής και ξένης ταινίας των τελευταίων χρόνων, με 700.000 εισιτήρια, και καταρρίψει κάθε ρεκόρ εισιτηρίων ελληνικής και ξένης ταινίας από την εποχή του «Avatar» (2009), αφήνοντας πίσω μεγαθήρια ακόμη και το «Star Wars: The Force Awakens» και το «Spectre», η ταινία «Ένας άλλος κόσμος» του Χ. Παπακαλιάτη ξεκινάει τώρα το μεγάλο της ταξίδι στο εξωτερικό.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, η ταινία θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στην Αμερική, στο πλαίσιο του LAGFF – Ελληνικού Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Λος Άντζελες.

Στην πρεμιέρα της ταινίας, θα παρευρεθούν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρία Καβογιάννη, η Andrea Osvart και ο J.K. Simmons – Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου για το φιλμ «Whiplash – Χωρίς Μέτρο», οι οποίοι και παίζουν στην ενδιαφέρουσα και συγκινητική ταινία. Στον J.K. Simmons θα απονεμηθεί το τιμητικό βραβείο ORPHEUS, κατά την τελετή λήξης του Φεστιβάλ.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, η δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά το «Αν…», θα περάσει και πάλι τα σύνορα της χώρας μας και θα ξεδιπλώσει τις ιστορίες της σε τρεις Ηπείρους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Με τον τίτλο «Worlds apart», η ταινία θα προβληθεί, αρχικά, σε Ευρώπη (Ισραήλ, Πορτογαλία, Ελβετία, Τουρκία, Βουλγαρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Κροατία), Ασία (Κίνα, Ινδία, Μέση Ανατολή, Φιλιππίνες, Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Βιετνάμ) καθώς και στην Λατινική Αμερική (Βραζιλία).

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ελλάδα, η ταινία «Ένας άλλος κόσμος» αναμένεται να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία της και στους θερινούς κινηματογράφους.

Παραγωγή: PLUS PRODUCTIONS S.A.

Σε συμπαραγωγή: ALPHA TV, ΟΤΕ TV και AEGEAN.

Παραγωγοί: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Chris Papavasiliou – Δωροθέα Πασχαλίδου.

Διανομή: VILLAGE

Sales Agent: 13 FILMS

Με την υποστήριξη της: Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture