Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ανανέωσε με τον Παναιτωλικό ο Μάρκο Μαρκόβσκι

Ποδόσφαιρο: Ανανέωσε με τον Παναιτωλικό ...

Για δύο χρόνια ακόμα ο Σέρβος επιθετικός στο Αγρίνιο

Ο Μάρκο Μαρκόβσκι έμεινε στον Παναιτωλικό. Ο Σέρβος αποδέχτηκε την πρόταση που του έχει γίνει και ανανέωσε για δύο χρόνια. Παίρνει και Ρότσα η ομάδα του Αγρινίου.

Παρότι οι πρώτες επαφές κατέληξαν σε «ναυάγιο», βρέθηκε, τελικά, η χρυσή τομή, με τους Μάρκο Μαρκόφσκι και Παναιτωλικό να συνεχίζουν μαζί για άλλα δύο χρόνια!

Οι Αγρινιώτες ήθελαν να κρατήσουν διακαώς τον Σέρβο επιθετικό -που πέτυχε 8 γκολ σε 30 εμφανίσεις φέτος- στο ρόστερ τους και ο παίκτης θα παραμείνει κάτοικος Αγρινίου.

Βγήκε, δε και σχετική ανακοίνωση: «Ο Μάρκο Μαρκόφσκι θα παραμείνει στον Παναιτωλικό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας τη φετινή περίοδο, συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναιτωλικού έως τον Ιούνιο του 2018».

Να τονίσουμε, επίσης, πως εκτός από τον Μιγκέλ Ροντρίγκες, ο Παναιτωλικός έχει συμφωνήσει και με τον 23χρονο αριστερό μπακ, Λουίς Αουγκούστο Μάρτινς Ρότσα, ο οποίος γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου 1993 και προέρχεται από τη Γκιμαράες. Είναι διεθνής με την Κ16 και Κ17 της Πορτογαλίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Παίκτης του Παναιτωλικού και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Κούσας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports