Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

''Ανακρίναμε'' την Κυριακή και την Αντωνία

''Ανακρίναμε'' την Κυριακή και την Αντωνία

...και μας αποκάλυψαν τα μυστικά τους!

Είσαι εθισμένη στα nail art και θέλεις να ενημερωθείς για τα νέα σχέδια νυχιών εν όψει καλοκαιριού; Σου αρέσει να ασχολείσαι με τις ώρες με το μανικιούρ σου, ώστε να έχεις πάντα μια εντυπωσιακή εμφάνιση;

Αν η απάντηση σου σε αυτές τις ερωτήσεις είναι θετική, τότε στην συνέχεια θα βρεις τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για τα νύχια για το Καλοκαίρι 2016. Στην προσπάθειά μας αυτή, αρωγοί στάθηκαν η Κυριακή και η Αντωνία ιδιοκτήτριες του Κομμωτηρίου & Νail SPA ''Temple of beauty'' στην Οδό Φιλοποίμενος 36-42.  Η συζήτηση ήταν απολαυστική καθώς τόσο η Αντωνία όσο και η Κυριακή ήταν ιδιαιτέρως φιλικές και γλυκύτατες . Η Κυριακή αναλαμβάνει στο κομμωτήριο temple of beauty την αισθητική των άκρων και η Αντωνία την τέχνη των μαλλιών. Πρόκειται για άκρως οικογενειακή υπόθεση καθ ότι οι δυο τους είναι αδερφές και πολύ αγαπημένες μάλιστα!

Μιλώντας με την Κυριακή, μας ανέφερε χαρακτηριστικά πως '' το καλοκαίρι μας υποδέχεται με έντονες αποχρώσεις και παστέλ για εντυπωσιακά νύχια. Αποχρώσεις του ροζ, του κοραλί, του κόκκινου δίνουν δυναμικό παρών φέτος το καλοκαίρι. Επιπρόσθετα κυριαρχούν οι έντονοι συνδυασμοί χρωμάτων και στρας που θα κάνουν τα άκρα σας να ξεχωρίζουν.

Για να δούμε όμως ποια είναι αυτά τα trends!

Γαλλικό μανικιούρ με χρώμα
Το γαλλικό μανικιούρ είναι πάντα μέσα στην μόδα, με την μόνη διαφορά ότι φέτος θα προτιμηθούν τα έντονα χρώματα και συνδυασμοί χρωμάτων. Επίσης, θα δούμε πως και το ανεστραμμένο γαλλικό είναι στην μόδα, σαν μια παραλλαγή του Half-moon όπου αντί για ημικύκλιο στην βάση των νυχιών θα υπάρχει μια ευθεία γραμμή.

Σχέδια νυχιών με glitter

Η λάμψη που δίνει το glitter κάνει πιο κομψή την εμφάνιση μας και εφόσον το είδαμε να παίζει πολύ βασικό ρόλο μέχρι και στο μακιγιάζ, γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε και στα νύχια μας. Ειδικά αν σκοπεύεις να τα συνδυάσεις με το makeup σου, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις!

Negative Space Nail Art
Τα Negative Space σχέδια ήρθαν για να μείνουν. Μπορεί στην αρχή να μας παραξένεψαν, αλλά πλέον είναι μέσα στις πρώτες μας επιλογές. Ακριβώς λοιπόν για αυτόν τον λόγο θα συνεχίσουν να είναι μέσα στα trends και της Άνοιξης. Επιπλέον, μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλά άλλα στυλ όπως το γαλλικό και το half moon.

Nude χρώματα νυχιών
Η φράση που ταιριάζει απόλυτα στο nude μανικιούρ είναι το Less is more. Δεν χρειάζεσαι υπερβολές για να δείχνουν τα νύχια σου φινετσάτα. Ακόμη ένα πλεονέκτημα τους είναι πως ακόμη και τα κοντά νύχια μπορούν να δείχνουν μεγαλύτερα με κάποια nude απόχρωση. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΣ

Στο ''temple of beauty'', θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για τα άκρα σας με την καλύτερη περιποίηση.
Επικοινωνήστε στο 2610-321 203 για να κλείσετε το προσωπικό σας ραντεβού.

Temple of beauty
Koμμωτήριο & Nail Spa
Φιλοποίμενος 36-42 ( Μέγαρο Πραπόπουλου)
Τηλ. για ραντεβού : 2610-321 203

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά