Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπιτς Βόλεϊ: Πρώτες και αήττητες στο Σότσι Βίκυ και Πένυ

Μπιτς Βόλεϊ: Πρώτες και αήττητες στο Σότ...

Συνεχίζουν οι διεθνείς αθλήτριες να εντυπωσιάζουν

Η επέλαση της Εθνικής Γυναικών στο τουρνουά OPEN του Σότσι συνεχίζεται καθώς ολοκλήρωσε αήττητη τις υποχρεώσεις της στον προκριματικό όμιλο.

Οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη χρειάστηκαν και στο 3ο παιχνίδι τους το τάι μπρέικ, αλλά και πάλι βγήκαν νικήτριες καθώς επικράτησαν με 2-1 (21-19, 19-21, 15-12) των Ολλανδέζων Μπράακμαν/Σίνεμα.

Μ’ αυτή τη νίκη η Εθνική κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο και το απευθείας εισιτήριο για το β’ γύρο των προκριματικών (ο αντίπαλος της θα γίνει γνωστός στη διάρκεια της ημέρας), ενώ εξασφάλισε μονοψήφια κατάταξη.

«Νομίζω πως κρατήσαμε ένα σταθερό επίπεδο σε όλα τα παιχνίδια και όταν δεν έχεις σκαμπανεβάσματα δημιουργείς πίεση στον αντίπαλο. Είναι σημαντικό το ότι έχουμε κερδίσει όλα τα τάι μπρέικ που έχουμε παίξει γιατί δείχνουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι από οποιοδήποτε σκορ», δήλωσε η Πένυ Καραγκούνη και συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι αξίζαμε την πρόκριση γιατί αν και έχουμε δουλέψει μικρό χρονικό διάστημα η δουλειά που γίνεται από όλο το τιμ είναι πάρα πολύ σωστή και δομημένη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιτς βόλεϊ: Στο κυρίως ταμπλό του Σότσι Αρβανίτη και Καραγκούνη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports