Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δύο Πατρινοί μαθητές ανάμεσα στους Πρωτεύσαντες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής «Αριστοτέλης» 2016

Δύο Πατρινοί μαθητές ανάμεσα στους Πρωτε...

Το φροντιστήριο Άτομο συγχαίρει θερμά τους δύο μαθητές του

Το Φροντιστήριο Άτομο συγχαίρει θερμά τους δύο μαθητές του, Διονύσιο Τσούση και Κωνσταντίνο Μεσσήνη, οι οποίοι φοιτούν στην Γ’  Λυκείου και διακρίθηκαν στην α’  φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής «Αριστοτέλης».

Συγκεκριμένα, ο Διονύσιος Τσούσης κατέλαβε την 28η θέση πανελλαδικώς και θα συμμετέχει στη β’  φάση του Διαγωνισμού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου στην Αθήνα και στον οποίο προκρίνονται μόνο οι 43 πρώτοι. Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Μεσσήνης ως ένας από τους πρωτεύσαντες του διαγωνισμού θα βραβευτεί από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών  που διοργανώνουν τους Διαγωνισμούς  Φυσικής «Αριστοτέλης».

Η εν λόγω διάκριση των μαθητών μας επιβραβεύει τους κόπους και τις προσπάθειές τους αποδεικνύοντας ότι οι στόχοι επιτυγχάνονται με οργάνωση, καθοδήγηση και μεθοδικότητα.

Ευχόμαστε και στο μέλλον να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες την περιπέτειά τους στον κόσμο της γνώσης, έχοντας ως γνώμονα την ηθική και πνευματική τους εξέλιξη.

Το Φροντιστήριο Άτομο συγχαίρει επίσης όλους τους Πρωτεύσαντες Γ’  Λυκείου της α’ φάσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσική «Αριστοτέλης» 2016 και τους εύχεται Καλή Σταδιοδρομία στη ζωή τους και καλή επιτυχία ενόψει των Πανελληνίων εξετάσεών τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά