Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Απόψε στον Πλάτανο και το πρωί της Παρασκευής στην Παναγία Τρυπητή, η Young Band της Αιγείρας

Απόψε στον Πλάτανο και το πρωί της Παρασ...

Πρόκειται για το νεανικό σχήμα Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ"

Για 11η συνεχή χρονιά η Young Band – Νεανική Μπάντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" θα δώσει το παρών στις λιτανείες της Ιερής Εικόνας της πολιούχου Αγίου τόσο της Παραλίας Πλατάνου όσο και του Αιγίου, Ζωοδόχου Πηγής (Παναγίας Τρυπητής) την Πέμπτη 5 Μαϊου στις 20.30 το βράδυ και ανήμερα της εορτής, την Παρασκευή 6 Μαϊου στις 10:30 το πρωί αντίστοιχα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, η Young Band θα αποδώσει μουσικά τα θρησκευτικά εμβατήρια: "Μισολόγγι", σε ενορχήστρωση για μπάντα του Μεσολογγίτη Μαέστρου κ. Χρήστου Βλαχογιάννη, καθώς και τους "Αγιο Απολλόδωρο" και "Άγιο Μηνά" του Κερκυραίου Μαέστρου κ. Σπυρίδωνος Προσωπάρη, αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Εταιρίας Κέρκυρας ("Παλαιά").

Επιπλέον, θα αποδώσει μουσικά το εμβατήριο "MISS LIBERTY" του αμερικανού μουσικοσυνθέτη Karl L. King μετά το πέρας της λιτανείας!

Στο Αίγιο η νεανική Μπάντα της Αιγείρας θα εμφανιστεί με τις νέες θερινές στολές της, τις οποίες προμηθεύτηκε το Ν.Π.Δ.Δ. "Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία" του Δήμου Αιγιαλείας από τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας "ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture