Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Για μια θέση στον τελικό Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι

Τσάμπιονς Λιγκ: Για μια θέση στον τελικό...

Η Ατλέτικο περιμένει τον αντίπαλό της

Σε λίγες ώρες θα γίνει γνωστή η αντίπαλος της Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και θα είναι μία από τις Ρεάλ ή Μάντσεστερ Σίτι, που συγκρούονται (21:45) στην ισπανική πρωτεύουσα στον επαναληπτικό του 0-0 στο «Έτιχαντ».

Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή στα ημιτελικά της  διοργάνωσης για τους Άγγλους, που στοχεύουν στον πρώτο τελικό της ιστορίας τους ενώ η «βασίλισσα» στον 14ο και το 11ο τρόπαιό της.

Οι γηπεδούχοι Ισπανοί θα ενισχυθούν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που προπονείται πια κανονικά και βρίσκεται στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του θα παίξει.

Αντίθετα, εκτός μάχης είναι οι Καζεμίρο και Μπενζεμά με τραυματισμούς, με τον Γάλλο επιθετικό να αντικαθίσταται ή από τον Χεσέ Ροντρίγκεθ ή από τον Λούκας Βάσκεθ.

Στη Μάντσεστερ Σίτι δεδομένη είναι η απουσία των Σαμπαλέτα και του Νταβίντ Σίλβα, στον αντίποδα όμως ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ο Γιαγιά Τουρέ, που παρότι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσάμπιονς Λιγκ: Στον τελικό του Μιλάνου η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Πηγή: naftmporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports