Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι «we.own.the.sky» και οι «10 code» στο Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2016 στην Πάτρα

Οι «we.own.the.sky» και οι «10 code» στο...

Τη 2η μέρα του Φεστιβάλ, στις 4 Ιουνίου 2016

Οι «we.own.the.sky» και οι «10 code» θα εμφανιστούν live την δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2016 που όπως έχει ανακοινωθεί, θα διεξαχθεί στα Παλαιά Σφαγεία (πρώην Πολιτεία) στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα το διήμερο 3-4 Ιουνίου 2016.

Είσοδος ενίσχυσης 5 ευρώ/μέρα

Οι we.own.the.sky συγκεντρώνουν επιρροές από όλο το φάσμα του post-rock και post-metal αλλά και από ετερόκλητα ακούσματα, προσπαθώντας έτσι να συγκεράσουν τα διαφορετικά ακούσματά τους σε έναν προσωπικό ήχο, που συνδυάζει ήρεμες ambient στιγμές και δυνατά metal ξεσπάσματα. Σχηματίστηκαν το 2010 και έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει ένα αυτοχρηματοδοτούμενο EP.

Μαζί τους οι 10 Code οι οποίοι σχηματίστηκαν τον Νοέμβριο του 2011. Η μπάντα δεν άρχισε από το μηδέν, καθώς τρία απ' τα μέλη είχαν παίξει μαζί στους Playground (Jumping Fish Μαρτίου 2010), παρ' όλα αυτά το υλικό που δουλεύεται και παρουσιάζεται είναι εντελώς καινούριο και αμιγώς κιθαριστικό.

Στο ενεργητικό τους έχουν επιτυχημένα live με σημαντικά συγκροτήματα της ροκ και εναλλακτικής σκηνής της Ελλάδας, όπως Jane Doe, Black Circus, No Sequence, Νάνοι, Kappa^3, Blush, the Fade, Lower Cut, Midnight Toys στις περισσότερες σκηνές της Αθήνας και στην Θεσσαλονίκη, καθώς και σε αρκετά φεστιβάλ.

Θα εμφανιστούν την δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2016!

Διοργάνωση: νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νέο Αριστερό Ρεύμα για τη Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture