Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Νίπτει τας χείρας της" η Κομισιόν - Επιμένει ότι είναι αρμοδιότητα του Ντάισελμπλουμ η σύγκλιση Eurogroup την Μ. Πέμπτη

"Νίπτει τας χείρας της" η Κομι...

Παραμένει στον αέρα το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι

Το μπαλάκι στον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ πέταξε εκ νέου η Κομισιόν – Ευρωπαική Επιτροπή, αφήνοντας στον αέρα το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί ή όχι έκτακτο Eurogroup τη Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016.

Τα χρονικά περιθώρια για συμφωνία στενεύουν, όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ newpost.gr, ενώ πίσω στην Αθήνα, είναι σε εξέλιξη νέος κύκλος επαφών μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, ώστε να βρεθεί η νομική φόρμουλα για τη θεσμοθέτηση των επιπρόσθετων μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ.

«Δεν είναι αρμοδιότητα της Κομισιόν να συγκαλέσει Eurogroup», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, επαναλαμβάνοντας την ήδη γνωστή από την Μεγάλη Δευτέρα θέση της Κομισιόν στο θέμα.

Επισήμανε ότι αρμοδιότητα να συγκαλέσει τη σύνοδο των Υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης, είναι του Γερούν Ντάισλεμπλουμ, «ο οποίος θα πρέπει να απευθύνει το κάλεσμα στη βάση των συζητήσεων μεταξύ των θεσμών και των ελληνικών Αρχών που είναι σήμερα σε εξέλιξη στην Αθήνα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις