Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στα 70.000 εισιτήρια πανελλαδικά το «Γάμος Αλά Ελληνικά 2» και στα 20.000 το "Suntan" με την Πατρινή Έλλη Τρίγγου

Στα 70.000 εισιτήρια πανελλαδικά το «Γάμ...

Συμπαθητικά ξεκίνησε και ο "Άτακτος παππούς" - Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Το φιλμ «Γάμος Αλά Ελληνικά 2», σε σκηνοθεσία Κερκ Τζόουνς με την Ελληνοκαναδή Νία Βαρντάλος που έλκει την καταγωγή της από τα Καλαβρυτοχώρια, κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο τετραήμερο να έρθει πρώτο στο ελληνικό box office ξεπερνώντας πλέον μέχρι στιγμής πανελλαδικά τα 70.000 εισιτήρια.

Η ταινία με παραγωγούς τον Τομ Χανκς και την Ρίτα Γουίλσον (σε διανομή της UIP) που είναι συνέχεια της πρώτης απολαυστικής κωμωδίας που είχε «σκίσει» εισπρακτικά το 2002,  έκοψε σε περίπου 98 αίθουσες πανελλαδικά (παίζεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε), το τετραήμερο 14-17 Απριλίου 2016, πάνω από 15.200 εισιτήρια και ήρθε πρώτη (συνολικά έχει φτάσει κοντά στα 70.000), αφήνοντας 2ο τον «Άτακτο Παππού», όπου παίζουν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Ζακ Έφρον (παίζεται και στην Πάτρα και έχει γούστο και πλάκα) που σε 58 αίθουσες πανελλαδικά, πλησίασε τα 10.000 εισιτήρια (διανομή από την Feelgood).

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με στοιχεία από το σάιτ flix.gr, η αστυνομική περιπέτεια «Criminal», με τον Κέβιν Κόστνερ σε 47 αίθουσες πανελλαδικά (παίζεται και στα Ster Cinemas, στην Πάτρα) έφτασε τα 8.000 εισιτήρια.

Να προσθέσουμε πως το «Crinimal» (διανομή από την Odeon) ξεκίνησε στα Αμερικάνικα ταμεία με περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις ενώ το «Γάμος αλά ελληνικά 2» ήδη στις ΗΠΑ έχει ξεπεράσει τα 53 εκατομμύρια δολάρια και συνεχίζει (συν άλλα 27 εκατομμύρια από τον υπόλοιπο κόσμο). Στις ΗΠΑ η διασκεδαστική ταινία έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016.

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως το ελληνικό τολμηρό φιλμ «Suntan» με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τη νεαρή Πατρινής καταγωγής ηθοποιό Έλλη Τρίγγου, τα έχει πάει εξαιρετικά στα εγχώρια ταμεία και πλέον έπιασε τα σχεδόν 20.000 εισιτήρια. Πολλοί είδαν την ταινία που έχει γυριστεί στην Αντίπαρο, και στην Πάτρα όπου παίχθηκε στα Ster Cinemas.

Το "Suntan" διανέμει επίσης η Odeon και εκ των παραγωγών είναι και η Πατρινής καταγωγής Φαίδρα Βόκαλη.

Επιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture