Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πασχαλινές λαμπάδες σε παστέλ χρώματα φιλοξενεί η Πατρινή γκαλερί Cube

Πασχαλινές λαμπάδες σε παστέλ χρώματα φι...

Πρόκειται για δημιουργίες της Νάγιας Χατήρα

Χειροποίητες λαμπάδες της Νάγιας Χατήρα από τη σειρά “Go where your dreams take you” φιλοξενεί η Πατρινή γκαλερί Cube (στην οδό Μιαούλη 39, κάτω από την Μαιζώνος). Πρόκειται για τη νέα σειρά από χειροποίητες και σε περιορισμένο αριθμό πασχαλινές λαμπάδες που δημιούργησε η Νάγια Χατήρα.

Για το Πάσχα 2016, η Νάγια Χατήρα δημιούργησε μία σειρά από ξεχωριστές νέου τύπου λαμπάδες, σε παστέλ χρώματα δίνοντάς τους μια αισιόδοξη, ανοιξιάτικη διάθεση. Οι επιρροές είναι από το hand lettering, την τελευταία τάση στον κόσμο του graphic design και κύριο στοιχείο τους τα τυπωμένα σε ξύλο μηνύματα αγάπης που θα συνοδεύσουν τις ευχές σας προς τα πρόσωπα στα οποία θα τις χαρίσετε.

Τα στοιχεία που διακοσμούν τις λαμπάδες μπορούν αργότερα να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά ή χρηστικά αντικείμενα.

Όπως πάντα, οι δημιουργίες της Νάγια Χατήρα συνοδεύονται από τις ξεχωριστές τους συσκευασίες οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να προσωποποιήσετε το δώρο που προσφέρετε.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 10.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00, Τετάρτη Σάββατο 10.00 – 14.00.

Κυριακή & Δευτέρα κλειστά.

*Η Νάγια Χατήρα έχει σπουδάσει στη σχολή Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στη Σχολή Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών σπουδών (ΣΓΤΚΣ) του ΤΕΙ Αθηνών. Το 2011 παρακολουθεί σεμινάρια κοσμήματος δίπλα στο Δημήτρη Νικολαϊδη στο Ελληνοαμερικάνικο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Κολλέγιο Αθηνών Ψυχικού και κατευθύνεται προς την κατασκευή ασημένιων κοσμημάτων.

Ξεκίνησε τους πρώτους πειραματισμούς γυναικείων αξεσουάρ με επιλογή από άχρηστα υλικά στην ηλικία των δεκατεσσάρων ετών. Έμπνευση για εκείνη μπορεί να αποτελέσει οτιδήποτε, μια εικόνα, ένα άκουσμα ή ακόμη και μια λέξη.

Τηλ. στην γκαλερί Cube – 2611110069. Υπεύθυνη της Cube είναι η Λιάνα Ζωζά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture